« Helmikuu 2019 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
Uutiset « Takaisin
21.06.2018 [11:33] Tuomas Holma aloittaa seuratyöntekijänä 1.8.2018


Salibandyseura Welhot on palkannut Tuomas Holman, 25, uudeksi seuratyöntekijäksi (harrastevastaava) määrä-aikaiseen työsuhteeseen 1.8.2018-31.7.2019. Palkkaukseen kohdistuu Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämäseuratoiminnan kehittämistukea. 

Tuomaksen pääasiallisiin työtehtäviin tulevat kuulumaan seuran harrastetoiminnan hallinnointi ja kehittäminen (mm. salibandykerhot, harrasteryhmät, harrastetapahtumat), harrastetoiminnassa mukana olevien ohjaajien rekrytointi, koulutus ja tuutorointi, sekä iltapäiväkerhotoiminnan pilotointi, hallinnointi ja kehittäminen.)

"Seuran harrastetoiminta on kasvanut viime vuosina merkittävästi kilpatoiminnan tavoin. Kasvun myötä henkilöresurssit molempien organisointiin ja ennen kaikkea kehittämiseen ovat osoittautuneet rajallisiksi. Avustuksen saaminen ja sen mahdollistama Tuomaksen palkkaaminen tuo meille arvokkaan voimavaran harrastetoiminnan organisointiin ja kehittämiseen", seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi taustoittaa.

Holma on kuopiolaiselle salibandyväelle ennestään varsin tuttu kasvo; hänet on nähty vuosien varrella Welhoissa niin pelaajana edustusjoukkueen maalinsuulla, ohjaajana salibandykerhoissa ja -leireillä, sekä myös valmentajana 2003-syntyneiden kilparyhmässä. Koulutukseltaan Holma on yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiaalipsykologia, Itä-Suomen yliopisto). Salibandynvalmentamisen osalta Holma on suorittanut SBV1 ja SBV2 - koulutustasot. Aiempaa työkokemusta Holmalle on kertynyt mm. perhekotiohjaajana. 

"Tuomaksen koulutus, työkokemus, tietämys ja kokemus salibandysta eri rooleissa, sekä hänen positiviinen persoona tukivat vahvasti hänen valintaansa. Seurana tiedämme millaisen työntekijän joukkoomme saamme, ja toisaalta Tuomas tuntee seuran ja sen toiminnan eri tasot entuudestaan. Pääsemme Tuomaksen kanssa heti elokuun alusta varsinaiseen työhön kiinni," Lappi täydentää.

Myös Holma odottaa innolla elokuussa alkavaa pestiään:

 "Erittäin positiiviset fiilikset ja innolla odotan töiden alkamista. Työyhteisö on tuttu ja turvallinen, joten kun kuulin työstä ei hakemista tarvinnut kahta kertaa miettiä. Lisäksi työpaikka urheilun sekä lasten ja nuorten parissa toteuttaa pitkäaikaisen haaveen. Lähden kehittämään Welhojen harrastetoimintaa ja samalla kuopiolaisten lasten liikuntamahdollisuuksia intohimoisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella."

Tervetuloa takaisin Welhoihin Tuomas!
 


 Tuomas Holma miesten edustusjoukkueen maalilla kaudella 2012-2013.
Kuva: Jari Turunen

 

 

Yhteistyökumppanit
       
NettiTieto Oy