« Kesäkuu 2019 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Uutiset « Takaisin
02.12.2018 [18:20] N2: Vuoden 2018 viimeinen turnaus

FBI - SB Welhot II 9-2

Welhottarien kauden neljäs ja samalla vuoden viimeinen turnaus pelattiin Iisalmessa. Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kotijoukkue ja sarjakärki FBI. Iisalmelaisten joukkueesta tiedettiin löytyvän kokemusta ja taitoa, joten odotettavissa oli tiukka vääntö. Otteluun lähdettiin painottaen tarkkaa puolustuspään peliä. Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen: Assi taiteili Welhottarille erässä kaksi maalia vastustajan tehdessä myös kaksi. Toiseen erään lähdettiinkin jännittävästi tasalukemissa. Toisessa ja kolmannessa erässä vastustajan paremmuus alkoi kuitenkin näkyä. Welhottaret pelasi hyvällä taisteluilmeellä, mutta erityisesti maalinteko ja syöttöpeli takkusivat. Lopulta pisteet jäivät iisalmelaisille selvin 9-2 lukemin.

Ottelun parhaana palkittiin hyvin taistellut ja maalit tehtaillut Assi.

Ottelun pistenaiset:

Assi Salomaa 2+0, Laura Rautanen 0+1

Hu-Pa - SB Welhot II 0-6

Toinen peli Hu-Paa vastaan oli vain tunti ensimmäisen FBI väännön jälkeen, ja keskittyminen uuteen peliin piti aloittaa lähes heti aamun tappion jälkeen. Teemaksi nostettiin syötöt, peli-ilo ja kuuluisa oma peli, ja mukavasti Welhottaret pääsivätkin peliin kuskin paikalle heti alusta alkaen. Tilaa ja aikaa saatiin paljon ensimmäistä peliä enemmän, mutta maalihanat avautuivat vasta ensimmäisen erän loppupuolella Lauran toimesta. Pelin edetessä varmuutta syöttöihin alkoi löytymään ja maaleja saatiin iskettyä useampia. Myös Hu-Pa sai luotua useita nopeita vastaiskuja, mutta kentän viimeisenä lukkona Tanja napsi maalille tulleet vedot varmoin ottein itselleen. Welhottarien päivän kauneimmasta osumasta vastasi toisen erän loppupuolella Siilinjärven tehokolmikko Miia, Taina ja Laura. Pallo viuhui yhdellä kosketuksella hienosti ja Taina sai viimeistellä hienon maalin. Yhteenvetona hyvä voitto ja peliä pelattiin tiiminä hymy huulilla. 

Ottelun parhaana palkittiin Laura.

Ottelun pistenaiset:
Miia Mielonen 0+4, Laura Rautanen 2+0, Taina Pellikka 1+0, Heli Kietäväinen 1+0, Minna Pitkänen 1+0, Jenni Jalkanen 1+0, Maiju Saukkonen 0+1, Assi Salomaa 0+1

Joukkueen sisäisessä palkitsemisessa päivän taistelijana palkittiin Assi Salomaa ansiokkaasta pelistä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Kultaisen lapion itselleen sai pallovarmuudestaan Taina Pellikka. Mirkun merisiili matkasi tällä kertaa Mielosen Miian mukaan. Miia taisteli läpi päivän joukkueen työmyyränä.

Yhteistyökumppanit
      
NettiTieto Oy