« Kesäkuu 2019 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Uutiset « Takaisin
04.01.2019 [12:29] Ennakko: Miehet hyökkää EräViikinkien kimppuun

Joulukinkku on syöty rosollin kera ja vuosi vaihdettu tinaa valaen, on jälleen aika palata sorvin ääreen. Taikurit matkaa vuoden ensimmäiseen salibandykamppailuun lauantaina, kun karavaani kuljettaa kuopiolaiset Vantaalle EräViikinkien vieraaksi. Kauden ensimmäinen ottelu päättyi ErVin 1-4 vierasvoittoon Tylypahkassa. 

ERÄVIIKINGIT-WELHOT LA 5.1. KLO 17.00 VANTAAN ENERGIA AREENA

Tuoreiden maailmanmestareiden, Jani Kukkolan ja Lauri Kapasen, tähdittämä EräViikingit on sarjassa hyvissä asetelmiaa, kun 15 ottelun jälkeen plakkarissa on 30 pistettä ja sarjasijoitus neljäs. Welhot taasen on kerännyt 15 ottelusta tasan 15 pistettä ja sarjasijoitus tällä hetkellä kimurantisti 12., tosin vain kuusi pistettä pudotuspeleihin oikeuttavasta kahdeksannesta sijasta, joten kaikki on vielä auki kevätkierrokselle lähdettäessä.

Kotijoukkue EräViikingit rehki joulun välipäivinä kolmen pelin urakan, kun taas taikurit latasi akkuja tämän ajan. ErVi saalisti hikisen rankkarivoiton Porin Karhuista ja hävisi selkeästi Happeelle, sekä sarjassa että Suomen cupissa joulun pyhien tienoilla, joten EräViikinkien kuntokäyrä osoittaa hieman alaspäin. Maailmanmestareiden lisäksi kaiken voittaneen päävalmentaja Mika Ahosen työkalupakista löytyy todella lupaavia nuoria salibandypelaajia. Joonatan Lindholm, Markus Salmi, Perttu Järvinen, Eero Nuutinen ja Otto Blomqvist ovat ottaneet tällä kaudella harppauksia kohti liigan kärkipelaajien kategoriaa. Pelitavallisesti joukkue luottaa tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja teräviin vastahyökkäyksiin, joiden kanssa taikurit saavat olla todella tarkkana lauantaina.

Taikureiden viimeisissä peleissä tuskaa on hieman tuottanut maalinteon tehottomuus. Paikkoja pystytään luomaan, mutta tulostaululla paikat eivät ole vielä realisoituneet. Toiveissa olisi, että ketsuppipullo aukeisi lauantaina ja tätä kautta henkistä stressiä saataisiin kevennettyä, ja voitto matkaisi Pohjois-Savoon! 

Ottelu alkaa klo 17.00 Vantaalla. Jos et pääse paikalle, niin ottelu on nähtävissä Ruutu+ -palvelusta.

EräViikinkien ennakko


Salibandyliiga näkyy tänä vuonna laajasti Ruutu+ -palvelusta. Nyt Welhojen faneilla, ja miksei muidenkin joukkueiden faneille, on mahdollisuus napata Ruutu+ & Urheilulehti (digi+print) 2 kuukaudeksi hintaan 13,95 €/kk. Tämän jälkeen tilaus jatkuu hintaan 13,95€ /kk. Eli saat katsella Salibandyliigaa ja muita Ruutu+ -palvelun sisältöjä mielin määrin ja lisäksi sinulle napsahtaa joka viikko postilaatikkoon laadukas Urheilulehti. 

Siirry https://kauppa.ruutu.fi/salibandyliitto ja kirjoitua maksutapa-sivulla kohtaan "Koodi" WELHOT18 ja simsalabim, saat tämän koko paketin edulliseen kampanjahintaan! 


Yhteistyökumppanit
      
NettiTieto Oy