« Kesäkuu 2019 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Uutiset « Takaisin
06.01.2019 [12:17] Raportti: Miehille jälleen maalin tappio

Uusi vuosi ja vanhat kujeet. Welhojen miesten edustusjoukkue aloitti vuoden 2019 pelit Salibandyliigassa sarjassa neljäntenä majailevan EräViikinkien vieraana. Tuloksena oli kotijoukkueen 5-4 jatkoaikavoitto.

ERÄVIIKINGIT-WELHOT 5-4 ja. (1-0, 0-2, 3-2, 1-0)

Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta tunnustelevaa pelaamista. Huippupaikoilla ensimmäisessä erässä ei juhlittu. Avausmaali nähtii erän puolivälin jälkeen, kun kotijoukkueen nuori lupaus Mika Majalahti siirsi pallon ohi Welho-vahti Roni Tuonosen, hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Taikureillakin oli paikkansa avata maalitili, mutta tauolle lähdettiin EräViikinkien maalin johtoasemasta.

Toisessa erässä Welhojen joulukinkut olivat jo sulaneet ja peli alkoi virrata myös suotuisasti vierailijoiden näkökulmasta. Eetu Sorvalin hieno laukaus toi taikurit ottelussa tasoihin ja erän puolessa välissä vierailijat siirtyivät 2-1 johtoon Olli Taskisen (2+0) maalilla. Enempää maaleja toisessa erässä ei tehtailtu ja tauolle taikureiden johtoasemasta.

Kolmanteen erään EräViikingit muokkasivat kentällisiä ja erän alussa tällä kaudella liigaan ryminällä sisääntullut Joonatan Lindholm toi kotijoukkueen tasatilanteeseen 2-2. Welhot ei tästä hätkähtänyt, vaan kahdella nopealla vastahyökkäysmaalilla vierailijat iskivät taululle 2-4 -lukemat Kalle Keräsen ja Taskisen toimesta. Vierailijoiden maalien jälkeen kotijoukkue nappasi ottelun momentumin ja tulikin nopeasti tasoihin 4-4:ään komeiden sommitelmien päätteeksi. Kolmannen erän viimeiselle kympille lähdettiin tasatilanteesta. Welhot sai viimeisellä kympillä hyviä paikkoja naulata peli vierailijoille, mutta pallo ei löytänyt verkkojen perukoille, joten edessä kauden kuudes jatkoaika.

Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajan ensimmäisessä vaihdossa, kun ensin Welhojen loistavan maalipaikan jälkeen EräViikingit pääsivät ylivoimahyökkäykseen ja lopulta Mika Moilanen siirsi pallon ohi loistavasti koko pelin taikureiden maalissa pelanneen Roni Tuonosen. 

Tuloksena Welhoille peräti kauden viides maalin tappio ja kaikki nämä ovat tulleet jatkoajalla tai rangaistuslaukauksilla. Tappiosta huolimatta Welhot nousi jatkoaikapisteen myötä sarjassa kaksi sijaa ohi OLS:n ja Lasbin, ja sijoitus tiukassa sarjassa on nyt 10:s. Pelillisesti Welhojen palloton pelaaminen oli petraantunut verrattuna aiempiin otteluihin ja tästä on hyvä jatkaa!

Seuraavan ottelun Welhot pelaa lauantaina 12.1., kun liigan kärkijoukkue SPV saapuu Tylypahkaan klo 17:00 alkavaan otteluun. Tervetuloa!

Liput Welhot-SPV -otteluun: Seat4me

Tilastot

Maalikooste:

 

Yhteistyökumppanit
      
NettiTieto Oy