« Kesäkuu 2019 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Uutiset « Takaisin
11.01.2019 [14:00] Ennakko: Miehillä vastassa SPV ja LASB

Miesten edustusjoukkue pelaa lauantaina vuoden ensimmäisen kotiottelunsa Tylypahkassa, kun mestarikandidaatti Seinäjoen Peliveljet saapuu Kuopioon. Sunnuntaina pelit jatkuvat, tällä kertaa Lahdessa, jossa Welhot saa vastaan samoista sijoista pelaavan LASBin. Molemmat ottelut näkyvät Welho-faneille Ruutu+ -palvelusta!

WELHOT-SPV, LA 12.1. KLO 17:00, KUOPIO-HALLI

Vuoden ensimmäiseen kotiotteluun ei vastus voisi paljoa kovempi olla. Sarjassa sijalla kolme majaileva SPV on latonut tämän kauden Salibandyliigassa eniten maaleja, 163. Lukema on peräti 31 enemmän kuin sarjaa dominoivalla Classicilla. Vastaavasti seinäjokisten omapää on ollut haavoittuvainen, kun päästettyjen maalien sarakkeessa on 17 pelatun ottelun jälkeen lukema 120, tämä on kaksi vähemmän kuin Welhoilla, tosin kuopiolaisilla on yksi peli vähemmän pelattuna. 17 otteluun seinäjokiset ovat keränneet yhteensä 36 pistettä.

SPV-legenda Tommy Koposen ryhmä pelaa sarjan ylivoimaisesti aktiivisinta salibandyä, jossa sattuu ja tapahtuu. Maalintekokilpailuissa joukkue on ollut vahvoilla, vaikka kärkijoukkueet ovatkin viime peleissä ollut seinäjokisia parempia. Luultavammin lauantaina on tulossa koko kauden viihdyttävin ottelun Kuopiossa.

SPV:n ykköstykki on ollut hirmuvireessä ollut hyökkääjä Jari Hankkio, joka johtaa liigan maali- ja pistepörssiä. 16 otteluun taotut 38+9=47 on melkoinen suoritus. Hankkion takana kolmoskentällisessä pelaava Joni-Arttu Sieppi on ollut todella murhaava tehden jo 24 maalia. Maalissa maailmanmestari Eero Kosonen on ollut pallosateessa ja torjunut joukkueelleen pisteitä. SPV:stä löytyy rutkasti kokemusta, mutta nuoret Janne AutioKonsta Haukkala ja Miika Latvala edustavat seinäjokisten uutta lupaavaa sukupolvea. 

SPV "kyntää" tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Welhojen vastaava lukema on viisi, joten jomman kumman putki katkeaa lauantaina.

Welhoilla on hitusen kalavelkoja maksettavana edellisestä kohtaamisesta, kun kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SPV rökitti taikurit peräti 19-9. Tosin viime kaudella Welhot voitti keskinäisen ottelun Tylypahkassa lukemin 6-5.

Liput otteluun edullisemmin Seat4me:n kautta!


 

LASB-WELHOT, 13.1. KLO 16:00 LAHDEN SUURHALLI

Sunnuntaina edessä on mielenkiintoinen kamppailu. Ennen viikonloppua LASB on sijalla 11. 15 pisteellään ja Welhot sijalla 10. 16 pisteellään! Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen tällä kaudella Kuopiossa ja tuolloin tulos oli taikureiden näkokulmasta surullinen 2-9. Samoihin lukemiin päädyttiin myös viime kaudella Kuopiossa, kun taas Lahdessa nähtiin erittäin mielenkiinoinen peli, joka päättyi LASBin 1-0-voittoon, joten Welhoilta puuttuu vielä voitto LASBista Salibandyliigassa. 

LASB ennakoitiin kauden alussa pudotuspelitaistoon, mutta ainakaan vielä joukkue ei ole tuohon taistoon yltänyt. Lahtelaiset ovat kuitenkin osoittaneet piristymisen merkkejä, kun kolmesta viime ottelusta se on voittanut kaksi, jotka tulivat Indiansista ja Karhuista. LASBin pelityyli perustuu vahvaan pallolliseen osaamiseen, jonka kanssa Welhot on ollut ongelmissa aiemmissa kohtaamisissa. Lahtelaisten kärkiyksilöinä tuikkivat Rasmus Kainulainen, Roope Kainulainen, Perttu Koljonen, Tuure Ailio, Joonatan Surakka ja Miska Mäkinen. Varsinkin puolustajana viihtyvä Mäkinen on ollut kaudella yksi sarjan monipuolisimpia puolustajia. Nuorista lupauksista U19 MM-kisoihin kärkyllä oleva Julius Lehto ja viime peleissä vahvasti pelannut Matias Pietinen ovat joukkueen tulevaisuuden tähtiä.

Taikurit lähtee viikonloppuun hyvistä asetelmista, kun joukkueen sairastupa on lähes tyhjä. Viikolla joukkue on päässyt harjoittelemaan ehjin viisikoin ja tämä lupaa hyvää tuleviin peleihin!

Yhteistyökumppanit
      
NettiTieto Oy