« Elokuu 2020 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Uutiset « Takaisin
28.07.2019 [13:38] N1: Tuija Valo Welhottarien riveihin


Naisen edustusjoukkue täydentyy jälleen uudella pelaajalla, Tuija Valon (s.2000) saapuessa Kuopioon Varkaudesta. Varkautelaisen Hukka-Pallon riveissä tyttöjen ja naisten aluesarjoja pelannut Tuija kävi kesällä Welhottarien treeneissä, ja vakuutti otteillaan joukkueen valmennuksen. 

"Tuija ei ollut meille entuudestaan tuttu pelaaja, joten pyysimme häntä käymään kesätreeneissämme. Treeneissä Tuija onkin sitten ollut oikein positiviinen yllätys, etenkin teknisten taitojensa osalta. Ja vaikka hänellä on kokemusta lähinnä tyttöjen aluesarjoista ja naisten 3.divarista, on hän pysynyt myös peliosiolla hyvin tahdissa mukana", joukkueen valmentaja Panu Lappi taustoittaa. 

"Luonnollisesti Tuijalla on monissa asioissa kehittymisen varaa, ja ottaa varmasti oman aikansa että hän pääsee täysin meidän joukkueeseen ja peliin sisälle. Hän vaikuttaa kuitenkin erittäin motivoituneelta ja kehityskelpoiselta nuorelta pelaajalta, joten kunhan hän pääsee meille säännöllisen harjoittelun piiriin, niin kehittymistäkin tulee varmasti tapahtumaan nopealla tahdilla. Aikaa sarjakauden alkuun on vielä reilusti, ja kausi on muutoinkin pitkä, joten aika näyttää millaisen roolin hän onnistuu itselleen joukkueesta kauden aikana nappaamaan."


Tuija on pelannut aiemmin varkautelaisen Hukka-Pallon riveissä.

Keväällä ylioppilas-merkonomiksi valmistuneella Tuijalla vaihtuu joukkueen lisäksi myös kotikaupunki, sillä jatkossa Kuopiosta löytyy myös koti ja työpaikkakin. Muutoksiin Tuija suhtautuu avoimin ja odottavin mielin;

"Nyt kun kuudes vuosi säbän parissa alkaa, on mahtavaa päästä treenaamaan uuteen porukkaan, ja pelaamaan aiempia vuosia tavoitteellisemmin ja kovemmin. Tavoitteena saada itsestäni kaikki irti ja katsoa mihin se riittää."

"Myös muuttaminen Kuopioon jännittää hyvällä tavalla - uudet kokemukset ovat aina tervetulleita."

Welhottarien otteluohjelmasta löytyy myös yksi kotiottelu, joka pelataan sunnuntaina 24.11.2019 Varkauden liikuntatalolla. Onkin siis mahdollista, että Tuija pääsee pelaamaan Salibandyliigaa kotikaupunkinsa tutulle kentälle;

"Tietenkin omassa kotikaupungissa pelaaminen kuulostaa hauskalle, ja olisikin kiva nähdä tuttuja kasvoja katsomossa. Joten jos ei Kuopioon pääse pelejä katsomaan, niin nähdään ainakin Varkaudessa".
 


Tuijan ja Welhottarien ensimmäinen kausi Naisten Salibandyliigassa starttaa lauantaina 21.9.2019 Kuopion jäähallissa. Liput ottelutapahtumaan tulevat myyntiin elokuussa.

Yhteistyökumppanit
        
NettiTieto Oy