« Elokuu 2020 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Uutiset « Takaisin
05.09.2019 [20:24] Welhojen C2 pojat selvittivät tiensä SM-sarjaan
C2 juniorien SM-karsinnat pelattiin kahtena peräkkäisenä viikonloppuna, 24-25.8 ja 31.8-1.9. Sininen tie tuli näillä reissuilla tutuksi sillä 1. karsintaturnaus pelattiin Vaasassa ja jälkimmäinen Kontiolahdella. 
 
Ensimmäisellä kierroksella samaan lohkoon arvottiin Happee Jyväskylästä, TPS sekä SB Vaasa. Lohkon joukkueet olivat tasoltaan kahden kerroksen väkeä, sillä sekä Happee että SB Vaasa kaatuivat selvin numeroin (13-1 ja 13-3). Ratkaisevassa ottelussa TPS oli kuitenkin rangaistuslaukausten jälkeen vahvempi (4-5) varmistaen näin ollen lohkon ainoan jaossa olleen SM-sarjapaikan ensimmäiseltä karsintakierrokselta.
 
Toisella kierroksella pelipaikkana oli Kontiolahden liikuntahalli ja joissain foorumeissa ennakoidun ns. kuolemanlohkon muina joukkueina olivat SPV Seinäjoelta, Tikkurilan Tiikerit sekä isäntäjoukkue LeBa/Josba. 
Ennakkospekuloinnit eivät menneet täysin pieleen, sillä pelit olivat tuloksellisesti todella tiukkoja. Kuudesta ottelusta nimittäin peräti neljä päättyi maalin erolla ja suurinkin maaliero oli vain 3 maalia. 
 
Ensimmäisessä ottelussaan Welhot kaatoi Tiikerit lukemin 4-2 ja toisessa pelissä SPV sai poistua kentältä salibandykentillä harvoin nähty 1-0 tappio niskassaan. 
 
Karsintojen päätöspäivälle jäi runsaasti mielenkiintoa, sillä edes Welhot eivät olleet varmistaneet SM-sarjapaikkaansa kahdesta voitosta huolimatta! Kuhinaa kotikatsomoissa siis riitti. 
 
Viimeisessä ja ratkaisevassa matsissa vastaan asettui Sinisen tien junioriderbyssä aina niin ihana vihollinen LeBa/Josba. LeBalla oli ottelussa pakkovoiton paikka ja voittamalla Welhot riittävän suurinumeroisesti, olisi kuopiolaisleirissä ihmetelty SM-sarjapaikan luisumista käsistä keskinäisten otteluiden maalieron perusteella. Tämä spekulointi osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä viimeinen peli oli pitkälti varovaista tekemistä molemmilta joukkueilta eikä Welho-ryhmällä ollut ottelussa hädänpäivää. Peli päättyi turnaukselle tyypillisiin lukemiin Welhojen eduksi 1-2 ja näin pääsimme juhlimaan ansaittua paikka valtakunnallisessa C2 SM-sarjassa!
 
Kahden karsintaviikonlopun aikana pojat pelasivat kuusi ottelua, joista voittivat 5 ja hävisivät yhden. Senkin vasta rankkareilla. Maaliero peleissä oli 37-12 ! 
 
Määrätietoinen ja sitoutunut työnteko tuotti tavoitellun palkinnon ja sisukas ja pallotaitava Welho-jengi taisteli itsensä 38 joukkueen joukosta 16 joukkuetta sisältävään SM-sarjaan. 
Varsinainen sarja käynnistyy syyskuun lopussa / lokakuun alussa. 
 
Isot onnittelut koko porukalle !
Yhteistyökumppanit
        
NettiTieto Oy