« Elokuu 2020 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Uutiset « Takaisin
22.09.2019 [20:13] Tule mukaan tekemään Welhojen tapahtumia

Welhot hakee vahvistuksia tapahtumajärjestelyhin kaudelle 2019-2020. Tapahtumien järjestelytiimissä pääset näkemään ja kokemaan mm. Miesten ja Naisten Salibandyliigojen ottelutapahtumat aitiopaikalta, ja kurkistamaan myös kulissien taakse. Ottelutapahtumien järjestäminen on tiimityötä jossa jokaisen panos on kullanarvoinen. 

"Esimerkiksi yhden Salibandyliigan kotiottelun järjestäminen vaatii kaikkinensa useita kymmeniä tekijöitä, sillä ottelutapahtuma joudutaan käytännössä aina rakentamaan nollasta, ja purkamaan ottelun jälkeen. Lisäksi itse ottelunaikaiseen toimintaan tarvitaan henkilöitä monenlaisiin tehtäviin. Tekijöitä ei siis ole koskaan liikaa", Welhojen toiminnanjohtaja Panu Lappi taustoittaa.

Tapahtumiin tarvitaan monenlaista osaamista; mm. rakentamiseen ja purkamiseen, järjestyksenvalvojiksi, EA-päivystäjiksi, toimitsijoiksi, lipunmyyjiksi, kahviomyyjiksi, kuuluttajaksi, DJ:ksi, videokuvaajiksi, valokuvaajiksi sekä sisällön suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kynnys mukaan tulemiselle on pieni, sillä joukossa on paljon ns. jokamiehentyötä, joka ei vaadi erityistä osaamista. Näin ollen pelkkä kiinnostus ja innostus, sekä mahdollisuus tulla mukaan riittää. Toki osassa tehtävissä myös riittävä osaaminen tai luvat voivat olla suositeltavia - tälläisiä ovat esimerkiksi järjestyksenvalvontatehtävät, joihin osallistuvilla tulisi lähtökohtaisesti olla voimassa järjestyksenvalvojakortti, vaikkakin osa järjestyksenvalvojista voi olla myös tilapäisellä luvalla toimivia. Kuuluttajalta ja DJ:ltä vaaditaan puolestaan kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn, sillä ottelutapahtuman käsikirjoitukseen liittyy monia tehtäviä jotka on sen mukaisesti suoritettava. Tehtävistä osa voi olla myös kenttätapahtumiin sidoksissa, joka taas vaatii hyvää havainnointi- ja reagointikykyä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on suositeltava.


Ottelutapahtuman rakentamisesta, läpiviennistä ja purkamisesta vastaa kymmeniä henkilöitä.

 

Talkoolaisen "työpäivä" kestää pääsääntöisesti n. 3-5h tehtävästä riippuen. Esimerkiksi liigaottelutapahtuman rakentaminen aloitetaan kaksi tuntia ennen varsinaisen ottelun alkua. Ottelun  kesto on kaksi tuntia. Purkamiseen menee noin tunti. 

"Toiveenamme olisi luonnollisesti löytää tekijöitä, jotka kykenisivät sitoutumaan ennalta sovittuihin tehtäviin mahdollisimman moneen ottelutapahtumaan, sillä jokainen rekrytoitava henkilö on joka tapauksessa perehdytettävä tehtäväänsä. Pelipäiväthän ovat jo nyt tiedossa, joten siltäkin osin oma kalenteri on helppo organisoida, mikäli kiinnostusta mukaan tulemiselle on muutoin olemassa", Lappi lisää.

KATSO:
 - Miesten Salibandyliigan kotiottelut TÄSTÄ
 - Naisten Salibandyliigan kotiottelut TÄSTÄ

Mikäli olet kiinnostunut tuomaan oman panoksesi Liigaotteluiden järjestämiseen ja kehittämiseen, ilmoittaudu mukaan:

 

Lisätiedot:

Panu Lappi / SB Welhot ry
toiminnanjohtaja
050-5711338
panu.lappi@welhot.fi

 

Yhteistyökumppanit
        
NettiTieto Oy