« Elokuu 2020 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Uutiset « Takaisin
15.10.2019 [14:40] Naisten II joukkueen kausi avattiin täysillä pisteillä

Naisten kakkosjoukkueen kausi alkoi sateisessa säässä Kaavilla, jossa naiset pääsivät mittelemään ensimmäiset pelinsä tiivistunnelmaisessa kaukalossa. Viikkoa ennen aloitusturnausta kesästä asti ahkerasti treenattu pelitaktiikka laitettiin uusiksi, ja nyt turnaukseen lähdettiin pelaamaan niin kuin kolmosdivaria kuuluukin, eli tunteella.

 
Ensimmäisessä pelissä vastaan asteli vanha tuttu OuPa. Ensimmäinen erä oli hieman hakemista, mutta pallonhallinta oli pääosin welhottarilla. Erän ainoan maalin tehtaili omalla nousullaan Sabina Qvick ja erätauolle siirryttiin 1-0 lukemissa. Toisessa erässä welhoilta katosi hetkeksi fokus ja oma peli oli hetkittäin hyvinkin sekaisin. Vastustaja käytti tilanteen hyväksi ja tuli erässä tasoihin lukemin 1-1. Enempää kaulaa ei kuitenkaan annettu ja kolmanteen erään lähdettiin parantamaan vähän joka osa-alueella. Erän ensimmäisen viiden minuutin aikana joukkue sai repäistyä eroa vastustajaan Maria Kuosmasen, Jenni "ajokoira" Jalkasen sekä Sabina "maalinhaistelija" Qvickin maaleilla lukemien ollessa näin 4-1. Erän lopussa vastustaja maalasi vielä kerran ja me kahdesti: Sabina viimeisteli hattutempun ja myös Heli Kietäväinen avasi kauden maalitilinsä. Maalilla Angela Buchholz torjui 7 kertaa. Summerin soidessa loppulukemat taululla olivat siis ansaitusti 6-2.
 
Toisessa pelissä vastassa oli uusi tuttavuus SBS Jekku. Peli oli lähes täydellisesti welhottarien hallintaa ja maalipaikkoja oli runsaasti. Vetoja meni paljon ohi maalista, mutta myös vastustajan maalivahti torjui useita kertoja. Ensimmäisessä erässä maalihanat aukeasivat 3 minuutin kohdalla kun Sabina Qvick jatkoi siitä mihin edellisessä pelissä jäi. Erätauolle lähdettiin 4-0 lukemissa. Myös toisessa erässä maaleja syntyi neljä. Kolmannessa sen sijaan maaleja ei enää nähty, vaikka maalintekoa päästiin yrittämään jopa rangaistuslaukauksesta. Ottelu päättyi 8-0 welhottarien voittoon. Maalilla nollapelin torjui Tanja Kaipainen, jolle torjuntoja kertyi neljä. Tehokkaina ottelussa Ajokoira-Jalkanen tehoilla 3+1 sekä Susanna "suojalasit-onkin-jees" Taskinen tehoilla 0+3.
 
Ensimmäisistä peleistä vietiin tärkeät pisteet kotiin ja tästä on hyvä jatkaa kahden viikon päästä Varkaudessa.

 

Yhteistyökumppanit
        
NettiTieto Oy