« Elokuu 2020 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Uutiset « Takaisin
08.02.2020 [17:04] ENNAKKO: Sunnuntaina pelataan isoista pisteistä

Sunnuntaina Kuopiohallissa nähdään kliseisesti sanottuna todellinen kuuden pisteen ottelu, jossa Tikkurilan Tiikerit saapuvat Welhojen vieraaksi. Joukkueet ovat tasapisteissä tismalleen samalla saldolla ja maalierolla 22 ottelun jälkeen. Joukkueet erottaa toisistaan sarjataulukossa yksi tehty maali taikurilauman hyväksi. Kuopiolaiset ovat sijalla 11, eli viimeisen suoran säilyjän paikalla. Jos pisteet jäävät sunnuntaiehtoon päätteeksi Kuopioon, ei ainakaan jumbosijasta ja suorasta tippumisesta ole enää suurta uhkaa.

Tiikerit ovat hävinneet neljä viimeistä otteluaan. Kotiedusta taistelevaa Nokian KrP:tä vastaan se kuitenkin onnistui nipistämään pisteen viime kuun lopulla. Ennen näitä neljää ottelua Tiikerit päättivät viime vuosikymmenen kahteen voittoon OLS:sta ja LASB:sta. Joakim Lund, 18 ja Yannick Lindroos, 21 ovat tikkurilaisten isoin syömähammas. Ensin mainitulla pisteitä on kasassa 33 (18+15) ja Lindroosilla 28 (13+15). Joulukuussa Tikkurilassa kotijoukkueen 6-2 voittoon päättyneessä Tiikereiden ja Welhojen ensimmäisessä kohtaamisessa Lindroos iski kahdesti ja Lund kerran.

Welhot pääsee lähtemään sunnuntain tuikitärkeään otteluun ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi voittoa allaan. Ensin kaatui kotihallissa TPS ja kuusi päivää myöhemmin OLS vieraskentällä. Niin kuin viime kaudella, alkaa taikurilauman vire löytymään kauden kriittisillä hetkillä. Onnistumisiakin on alkanut löytymään laajemmalta rintamalta.

Päävalmentaja Pasi Purhonen lähtee luottavaisin mielin sunnuntain kamppailuun. ”Voitot ovat kyllä tuoneet joukkueeseen itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Treeneissä oli viikolla terävää tekemistä ja pystyi aistimaan, että iso peli on tulossa sunnuntaina. Ollaan oltu monena vuotena kevään peleissä parhaimmillaan, joten luottavaisina lähdetään hakemaan sunnuntaina voittoa.”

Tervetuloa seuraamaan Welhojen toisiksi viimeistä runkosarjan kotiottelua! Matsi starttaa kello 18.00, hieno ja jännittävä ilta luvassa Tylypahkassa!

Otteluisäntänä Intersport Kuopio.

Seuraa heitä:

Riku Tuononen, #23

Puolustuksen isäntä on ottanut isoa roolia myös hyökkäyspäässä kauden kääntyessä loppusuoralle. Joukkueen kapteeni sivuaa tällä hetkellä yhden kauden piste-ennätystään (26) ja haastaa myös Aleksi Ahokkaan sisäisen maalipörssin voitosta.

Joakim Lund, #23

Divarissa jo 17 -kesäisenä hurjastellut Lund on jatkanut samaa tahtia myös liigassa nousijajoukkueen parhaimpana pistemiehenä. Viime kaudella sarjaporrasta alempana 20:een otteluun syntyi tehot 36+15, nyt koossa on 33 tehopistettä 22 ottelussa. Sillä määrällä mahtuu myös YLE:n teksti-tv:n pistepörssisivulle.

Yhteistyökumppanit
        
NettiTieto Oy