« Syyskuu 2019 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Uutiset « Takaisin
17.01.2019 [17:10] N2: Ei mennyt ihan putkeen :)

SB Welhot II – Coach Team 6 -1

Vuoden ensimmäinen turnaus pelattiin Outokummussa loppiaisena 6.1. Welhottaret lähtivät hakemaan pisteitä normaalia pienemmällä kokoonpanolla useista sairastapauksista johtuen. Onneksi mukaan saatiin pari vahvistusta, jotta miehitys riitti kahteen kokonaiseen kentälliseen. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Coach Team Juukasta. Ensimmäinen erä oli tiukka vääntöä ja pelivirettä haettiin molemmin puolin joulutauon jälkeen. Varsinaista maalien ilotulitusta ei erässä nähty, sillä ensimmäisen erän maalit jäivät kappalemäärällisesti vain yhteen Welhottarien hyväksi. Toinen erä oli maalirikkaampi. Welhottaret taiteilivat peräti neljä maalia ja Coach Team yhden. Welhottarien toisen erän maaleista nostettakoon esille ylivoimamaali, joka syntyi, kun ylivoimaa oli ehditty pelata vain kaksi sekuntia. Kolmas erä jäi maalien puolesta hyvin niukkalukuiseksi. Viimeisessä erässä Welhottaret painoivat yhden osuman Coach Teamin maalivahdin taakse. Päätöserässä Welhottarille langetettiin myös jäähy väärästä etäisyydestä, mutta Coach Team ei pystynyt murtamaan Welhottarien alivoimakuviota. Ottelussa Welhottarien maalia vartioinut Angela Buchholz torjui 12 kertaa.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Welhottarien avausosuman tehnyt Taina Pellikka.

Ottelun pistenaiset:

Taina Pellikka 1+3, Sabina Qvick 1+1, Liisi Soppela 1+0, Heli Kietäväinen 1+0, Eveliina Matero 1+0, Maiju Saukkonen 1+0, Jade Hellsten 0+1, Moona Tuhkanen 0

 

Oupa-Welhot II

Päivän toiseen peliin Welhottaret saivat vastaansa jo aiemmin kohdatun Outokummun Oupan. Aiemmin pelattu peli päättyi selkein lukemin welhottarille 10-0, mutta tähän otteluun ei missään nimessä lähdetty "takki auki". Tiedossa oli, että Oupa taistelee varmasti voitostaan kotikentällä ja se näkyi jo ensimmäisen erän alussa kun Oupa siirtyi ajassa 00:55 1-0 johtoon. Fyysisyys ja tahto  olivat ne asiat jolla Oupa hallitsi peliä ja näissä asioissa welhottarien täytyi haastaa itseään. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla ajassa 14:59 teki welhottarista Heli Kietäväinen (#17) tärkeän tasoitus maalin Liisi Soppelan (#8) syötöstä.

 Toinen erä oli maalien suhteen welhottarien hallinnassa kun toinen maali syntyi hyvästä Maiju Saukkosen (#6) poikittaisesta syötöstä Moona Tuhkaselle (#28) joka viimeisteli maalin yläkulmaan vastustajan häkkiin, tilanne oli 1-2. Tilanteita syntyi aktiivisesti molempiin päihin toisen erän aikana, mutta welhottaret nousivat 1-3 johtoon toisen erän loppu puolella Taina Pellikan (#7) syötöstä Liisi Soppelalle (#6).

Kolmas erä ei alkanut welhottarien osalta odotusten mukaan, kun jo erän alkuvaiheessa joutui Sabina istumaan kakkosta vastustajan työntämisen seurauksena. Eikä aikaakaan kun Oupa rokotti ylivoimalla lukemiin 2-3. Sabina Qvick (#3) oli kuitenkin vastustajan ylivoiman jälkeen eri mieltä siitä, että tämä kirisi welhottarien kanssa tasa tilanteeseen ja veivasi näyttävän maalin vastustajan yläkulmiin Liisin syötöstä lukemiin 2-4. Oupa taisteli pallosta viimeiseen asti ja tasoitti pelin kahden viimeisen minuutin aikana ja tästäkös kotiyleisö riemastui. Oupa oli se, joka halusi hallita palloa ja tahto voiton suhteen oli niin suuri, että vastustajan voittomaali lukemiin 5-4 syntyi ajassa 44:48. Oupalla oli parempi päivä sekä pelitatsi ja vastustajan kehittyminen sitten edellisen kohtaamisen ei jäänyt welhottarilta huomaamatta. 

Ottelun pistenaiset :  Heli Kietäväinen 1+0 Liisi Soppela 1+2 Moona Tuhkanen 1+0 Sabina Qvick 1+0 Maiju Saukkonen 0+1 Taina Pellikka 0+1

Yhteistyökumppanit
        
NettiTieto Oy