« Elokuu 2020 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SB Welhot ry. « Takaisin


TOIMINTA-AJATUS

Seuramme toiminta-ajatus on saada Kuopion ja sen ympäristökuntien lapset ja nuoret aktiivisen liikunnan pariin. Tavoitteemme on, että seuramme toiminnassa mukana olevista lapsista ja nuorista kehittyy yhteiskuntakelpoisia itsestään ja toisistaan huolta pitäviä, sekä terveen oman arvonsa tuntevia kansalaisia.

Keskeisimpänä tavoitteenamme on yksilöiden kehittäminen seuran pelaajapolun mukaisesti.


VISIO

Seuramme urheilullinen visio on olla menestynein seura salibandyssä Itä-Suomen alueella. Tavoitteemme on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa salibandyä haluamallaan tasolla.


ARVOT

Suvaitsevaisuus ja tasa-arvo

Kaikilla lapsilla ja nuorilla on samanlainen mahdollisuus ja oikeus tulla mukaan seuran toimintaan riippumatta taidosta, iästä tai muusta ominaisuudesta. Kaikki ovat yksilöitä kuitenkaan joukkuelajin ominaisuuksia unohtamatta. Uusia pelaajia otetaan mukaan toimintaan resurssiemme puitteissa pyrkimyksenä mahdollistaa kaikille mukaan pääsy. Seuramme hyväksyy ja kannustaa monipuoliseen liikuntaan sekä rohkaisee eri lajien raja-aitojen ylittämiseen. Monipuolisuus on sekä harrastajan että seuran etu.


Kunnioittaminen

Kannustamme pelaajia, vanhempia ja muita seurassa toimivia aktiiviseen ja avoimeen keskusteluun seurassa, joukkueessa sekä katsomossa että sen ulkopuolella.  Kunnioitamme ja arvostamme itsemme lisäksi myös vastustajaa sekä erotuomareita. Hyvät käytöstavat ohjaavat toimintaamme arjessa. Kiusaamista emme hyväksy missään muodossa.


Kannustaminen

Onnistumiset tuottavat mielihyvää sekä yksilölle että joukkueelle. Pettymykset puretaan rakentavasti syyllistämättä yksilöitä.

Meille on tärkeää, että kaikki lapset ja nuoret tuntevat, että heitä arvostetaan ja että he tuntevat itsensä hyväksytyiksi. Valmentajalle ja joukkueen toimihenkilölle jokainen joukkueessa pelaava lapsi ja nuori on ihmisenä samanarvoinen. Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus kannustavaan palautteeseen.


Intohimo

Olemme motivoituneita harjoittelemaan ja pelaamaan. Salibandyssä emme hyväksy väkivaltaa. Salibandy tuo iloa arkeemme. Kannustamme joukkuetovereitamme yhä parempiin suorituksiin. Harjoittelumme on aina tavoitteellista. Menestys on palkkio pitkäjänteisestä työstä.


Sitoutuminen

Kaikilla pelaajilla, valmentajilla ja muilla toiminnassa mukana olevilla henkilöillä on tiedossa seuran toimintatapa ja arvot. Kaikki toimivat näiden samojen periaatteiden mukaisesti. Seuran jäsenet ovat ylpeitä omasta seurastaan ja ovat valmiita antamaan oman panoksensa seuratoiminnan edistämiseksi ja kehittämiseksi.


Yhteistyökumppanit
        
NettiTieto Oy