2013/2014 TYTTÖJEN SALIBANDYKERHO

Kerhossa opetellaan salibandyn alkeita harjoitellen ja pelaillen. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi kerholaisilla on mahdollisuus osallistua myös kerholaisille suunnatun Junnuliigan turnauksiin. Kerhokauden huipentaa Puijo Cup -salibandyturnaus toukokuussa. 

Kerho kokoontuu Minna Canthin koululla maanantaisin klo 18:00-19:00. Kerhotoiminta päättyy viikolla 19/2021. Kerhovuoroja ei ole koulujen lomaviikoilla tai pyhäpäivinä. Lisäksi yksittäisiä kerhovuoroja voi peruuntua esimerkiksi koulujen omien salinkäyttötarpeiden tai tapahtumien vuoksi.

KERHOMAKSU:
Koko kauden kerhomaksu on 150 €

Kerhomaksu sisältää: Kerhon ja toiminnan käynnistämiseen kohdistuu Suomen Salibandyliiton tyttö- ja naissalibandyn kehittämistukea, minkä vuoksi hinta on tänä vuonna matalampi kuin poikien kerhoissa.

Kerhomaksun maksaminen:
Kevätkauden osallistumismaksu 75 euroa laskutetaan joulukuussa 2020.

Kerhomaksusta on mahdollista saada 20 euron sisaralennus. Alennus myönnetään, mikäli ilmoitettavan kerholaisen sisaresta on jo maksettu täysimääräinen pelaajajäsenmaksu (55 €) tai kerhomaksu pelikaudelle 2020/2021. Alennus tulee voimaan valitsemalla se ilmoittautumislomakkeelta.

Mahdolliset kerhomaksujen palautukset:
Kerhomaksuista on lähtökohtaisesti mahdollista saada palautusta osallistumismaksun osalta, mikäli kerholainen jää pois kerhotoiminnasta kesken kerhokauden. Palautuksen määrä arvioidaan tapauskohtaisesti poisjäänti ajankohta huomioiden. Ilmoittautumismaksu-osuudesta ei makseta palautusta.
Mikäli Welhoja toiminnanjärjestäjänä kohtaa kerhokauden aikana ylivoimainen este (force majeure), kerhomaksuja ei palauteta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen sähköisesti:

LISÄTIEDOT:
Mikko Tiihonen / SB Welhot ry
valmennuspäällikkö
050 548 6654
mikko.tiihonen@welhot.fi

Welhot pidättää oikeuden muutoksiin.