Welhoilla on salibandykerho 2013/2014-syntyneille tytöille. Tätä vanhemmilla salibandysta kiinnostuneilla tytöillä on mahdollisuus osallistua suoraan joukkuetoimintaan.

SALIBANDYKERHO
Salibandyseura Welhot järjestää kaudella 2020/2021 salibandykerhon 2013/2014-syntyneille tytöille. Kerhossa opetellaan salibandyn alkeita harjoitellen ja pelaillen. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi kerholaisilla on mahdollisuus osallistua myös kerholaisille suunnatun Junnuliigan turnauksiin. Kerhokauden huipentaa Puijo Cup -salibandyturnaus toukokuussa. 

Kerho alkaa viikolla 43/2020 ja päättyy 19/2021. Kerhovuoroja ei ole koulujen lomaviikoilla tai pyhäpäivinä. Lisäksi yksittäisiä kerhovuoroja voi peruuntua esimerkiksi koulujen omien salinkäyttötarpeiden tai tapahtumien vuoksi.

Kerho kokoontuu Minna Canthin koululla maanantaisin klo 18:00-19:00. Kerho starttaa viikolla 43 (19.10.2020).
 
KERHOMAKSU:
Koko kauden kerhomaksu on 150 €
Kerhomaksu sisältää: Kerhon ja toiminnan käynnistämiseen kohdistuu Suomen Salibandyliiton tyttö- ja naissalibandyn kehittämistukea, minkä vuoksi hinta on tänä vuonna matalampi kuin poikien kerhoissa.

Kerhomaksun maksaminen:
Kerhomaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä 1.erä 75 €. Maksu sisältää 30 euron ilmoittautumismaksun, sekä 45 euron osallistumismaksun syyskaudelta. Kevätkauden osallistumismaksu 75 euroa laskutetaan joulukuussa 2020.

Kerhomaksusta on mahdollista saada 20 euron sisaralennus. Alennus myönnetään, mikäli ilmoitettavan kerholaisen sisaresta on jo maksettu täysimääräinen pelaajajäsenmaksu (55 €) tai kerhomaksu pelikaudelle 2020/2021. Alennus tulee voimaan valitsemalla se ilmoittautumislomakkeelta.

Mahdolliset kerhomaksujen palautukset:
Kerhomaksuista on lähtökohtaisesti mahdollista saada palautusta osallistumismaksun osalta, mikäli kerholainen jää pois kerhotoiminnasta kesken kerhokauden. Palautuksen määrä arvioidaan tapauskohtaisesti poisjäänti ajankohta huomioiden. Ilmoittautumismaksu-osuudesta ei makseta palautusta.
Mikäli Welhoja toiminnanjärjestäjänä kohtaa kerhokauden aikana ylivoimainen este (force majeure), kerhomaksuja ei palauteta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen sähköisesti:

LISÄTIEDOT:
Mikko Tiihonen / SB Welhot ry
valmennuspäällikkö
050 548 6654
mikko.tiihonen@welhot.fi

Welhot pidättää oikeuden muutoksiin.