KERHOTOIMINTA OSANA WELHOJEN PELAAJAPOLKUA
​Welhojen tavoitteena on tarjota jokaiselle kiinnostuneelle mahdollisuus salibandyn harrastamiseen itselleen sopivalla tasolla. Näitä mahdollisuuksia pyrimme luomaan parhaamme mukaan olemassa olevien resurssiemme puitteissa. Tarjoamaamme kuuluvat aikuisten ja lasten kilpajoukkuetoiminta, erilaiset kerho- ja harrasteryhmät sekä salibandytapahtumat. Seuran viikottaisessa toiminnassa on mukana yli 700 harrastajaa. 

KERHOTOIMINNAN keskeisenä tavoitteena on positiivisten liikuntakokemusten synnyttäminen, sekä salibandyn alkeiden oppiminen harjoitellen ja pelaillen kerran viikossa. Kerhotoiminta soveltuu etenkin lapsille, joille ei ole lajista aiempaa kokemusta, tai lapsille, jotka haluavat harrastaa salibandya liikunnan ilosta. 

KILPAJOUKKUETOIMINTAA suosittelemme puolestaan lapsille, joilla on kiinnostusta salibandyyn enemmän kuin kerran viikossa. Kilpajoukkueet tarjoavat ikäluokasta riippuen 2-4 harjoitusta viikossa, jonka lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton alaiseen kilpasarjaan. 

TYTTÖJEN PELAAJAPOLKU WELHOISSA
Johtuen tyttöharrastajien vähäisestä harrastajamääristä ikäluokittain, emme tarjoa ikäluokittain erillisiä harraste- ja kilpapolkuja. Jokaiselle tyttöharrastajalle pyritään tarjoamaan mahdollisuus ikäluokkansa mukaisessa ryhmässä, tai aikuisryhmässä.

Joukkuetoimintaa järjestävät:

Tätä nuoremmille tarjolla on kerhotoimintaa - lisätiedot alla.

KERHOTOIMINTA KAUDELLA 2021/2022
Kerhoryhmän toiminta alkaa viikolla 36/2021 ja päättyy viikolla 19/2022. Kerhovuoroja ei ole koulujen lomaviikoilla tai pyhäpäivinä. Lisäksi yksittäisiä kerhovuoroja voi peruuntua esimerkiksi koulujen omien salinkäyttötarpeiden tai tapahtumien vuoksi. Harjoitusvuoroja on kerhokauden aikana arviolta 25-30 kpl / ryhmä, pl. mahdolliset myöhemmin tietoon tulevat peruutukset. 

KERHOMAKSU:
Koko kauden kerhomaksu on 250€. Kerhomaksu sisältää...


KERHOMAKSUN MAKSAMINEN & PALAUTUKSET:
Kerhomaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä 1.erä 130€. Maksu sisältää 30 euron ilmoittautumismaksun, sekä 100 euron osallistumismaksun syyskaudelta. Kevätkauden osallistumismaksu 120 euroa laskutetaan joulukuussa 2021.

Kerhomaksusta on mahdollista saada 20 euron sisaralennus. Alennus myönnetään, mikäli ilmoitettavan kerholaisen sisaresta on jo maksettu täysimääräinen pelaajajäsenmaksu (55€) tai kerhomaksu pelikaudelle 2020/2021. Alennus tulee voimaan valitsemalla se ilmoittautumislomakkeelta.

Kerhomaksuista on lähtökohtaisesti mahdollista saada palautusta osallistumismaksun osalta, mikäli kerholainen jää pois kerhotoiminnasta kesken kerhokauden. Palautuksen määrä arvioidaan tapauskohtaisesti poisjäänti ajankohta huomioiden. Ilmoittautumismaksu-osuudesta ei makseta palautusta.

Mikäli Welhoja toiminnanjärjestäjänä kohtaa kerhokauden aikana ylivoimainen este (force majeure), kerhomaksuja ei palauteta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Kerhoon ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti alla olevasta "ILMOITTAUDU" linkeistä. Ryhmässä on 16 kerhopaikkaa, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhopaikkaa ei voi varata muutoin kuin sähköisellä ilmoittautumisella.
 
RYHMÄ IKÄLUOKKA PAIKKA VP KLO  
Kerho 20 2015/2016-tytöt Pirtin koulu ma 17:00-18:00 ILMOITTAUDU

RYHMÄN KÄYNNISTYMINEN & TOTEUTUMINEN
Ryhmän toiminta käynnistetään alustavasti viikolla 36/2021, mikäli siihen on tullut riittävästi ilmoittautumia. Tarvittaessa ryhmän toiminnan aloitusta viivästytetään.
 
LISÄTIEDOT:
Mikko Tiihonen / SB Welhot ry
valmennuspäällikkö
050 548 6654
mikko.tiihonen@welhot.fi

WELHOT PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTOKSIIN!