KErhoryhmät tytöt


KERHOTOIMINNAN keskeisenä tavoitteena on positiivisten liikuntakokemusten synnyttäminen, liikunnallisten taitojen sekä salibandyn alkeiden oppiminen harjoitellen ja pelaillen kerran viikossa. Kerhotoiminta soveltuu etenkin lapsille, joille ei ole lajista aiempaa kokemusta, tai lapsille, jotka haluavat harrastaa salibandya liikunnan ilosta.

Seuralla on tarjota myös KILPARYHMÄTOIMINTAA, jossa toiminta on hyvin samankaltaista kuin kerhotoiminnassa, mutta harjoittelumahdollisuuksia on 2-4 krt/vko ikäluokasta riippuen. Kilparyhmät osallistuvat lisäksi Salibandyliiton sarjatoimintaan. Kilparyhmätoiminta soveltuu etenkin lapsille, joilla on jo aiempaa kokemusta salibandysta tai muista pallopeleistä, ja haluaa harrastaa useammin kuin kerran viikossa. Kilparyhmiä on tarjolla T10-T21 ikäluokissa.

KERHORYHMÄT:

Pirtin koulu
(klikkaa kerhon nimeä ilmoittautuaksesi)

KERHOMAKSU:

Kerhomaksu koko kerhokaudelta on 270€. Syyskauden (syys-joulukuu) osuus on 120€, ja kevätkauden (tammi-toukokuu 2023) osuus on 150€.

Syyskuu on maksuton kaikille osallistujille. Ilmoittautuminen vaaditaan. Osallistumismaksu tulee maksaa 30.9. mennessä, mikäli lapsi haluaa jatkaa kerhotoiminnassa mukana. 

Kerhomaksu sisältää:

  • ohjatut harjoitukset (arvio n. 25-30 harjoituskertaa koko kerhokauden aikana, mahdolliset koulujen/kaupungin peruuttamat salivuorot vähentävät määrää)
  • ​vakuutuksen (5€)
  • kerhopaidan (30€)
  • osallistumisoikeuden Junnuliigan turnauksiin (arvio 6 kpl, yht 30€))
  • osallistumisoikeuden PuijoCup turnaukseen (6€)
  • ​yhdistyksen jäsenmaksun (55€), ja sen tuomat jäsenedut

Yhden harjoitus- ja pelitapahtuman arvo on n. 5€.

LISÄTIEDOT:

Mikko Tiihonen 
valmennuspäällikkö
050-5486654
mikko.tiihonen@welhot.fi