P16

Welhojen P16 joukkue koostuu pääosin 2009 syntyneistä ja muutamasta 2010 syntyneestä pojasta. Turnauksiin kokoamme parhaan mahdollisen joukkueen, jolloin mukana on tarvittaessa myös rinnakkaisedustuksella pelaavia sekä nuorempien ikäluokkien taikureita. 

Joukkueeseen kuuluu 16 pelaajaa, ja se harjoittelee monipuolisesti neljä kertaa viikossa. Harjoituksiin kuuluvat salibandyn lisäksi monipuoliset oheisharjoitukset. Valmennuksesta vastaavat seuran ikäluokkavastaava Henri Niskanen ja joukkueen päävalmentaja Sami Toivanen sekä apuvalmentajat Timo Kemppainen ja Jani Huovinen

 Kaudella 2023-24  joukkue osallistuu P15 valtakunnalliseen sarjaan. Alkusarjassa pelasimme D-lohkossa ja siitä jatkamme loppukaudeksi ylempään jatkosarjaan. Tämä kausi on joukkueen ensimmäinen kausi valtakunnan sarjassa, joten pelimatkat ovat aiempiin kausiin verrattuna pidempiä ja samalla päästään mittaamaan tasoa joukkueiden kanssa, joita vastaan ei ole aiempina vuosina pelattu. Joukkueella on kovat, mutta realistiset tavoitteet. Treenattu on lujasti ja loppukesästä ennen kauden alkua kävimme voittamassa epävirallinen SM-turnaus Lahdessa, joten sen perusteella on hyvä lähteä kauteen. Bussimatkat tulevat tutuksi, musiikki soi pelimatkoilla ja pelit ovat kovia, mutta loistavalla joukkuehengellä vedetään kausi läpi!

 Tarkemmat tiedot joukkueen turnauksista löytyvät Salibandyliiton tulospalvelusta P15 Valtakunnallinen: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/968!sb2023/tablesLINEN (salibandy.fi)

PS: Kalakukko on joukkueen oman himoitun kiertopalkinnon nimi, silkkaa terästä, jalopuuta ja ripaus Welhon taikaa, kuten pelaajatkin. Se jaetaan P15 joukkueen pelaajalle jokaisen turnauksen jälkeen ja edellisen kerran palkinnon voittanut valitsee seuraavan palkittavan. Valintaperusteet voivat olla mitä vain, yleensä pelilliset onnistumiset, mutta meidän joukkueessa huumori on sallittua, joskus jopa pakollista. Joten jos haluat päästä pelaamaan ja kiinni joukkueen kiertopalkintoon, niin tule rohkeasti mukaan.

P16

Toimihenkilöt

Pelaajat

Joukkuetta tukemassa


 
Konttinen
Granlund
Suvic Oy