Mika Ruuskanen naisten päävalmentajaksi

Kuudenteen F-liigakauteen valmistautuvan naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on valittu Mika Ruuskanen. Ruuskanen on toiminut Welhoissa erilaisissa valmennustehtävissä kahdeksan (8) vuoden ajan. Päättyneellä kaudella Ruuskanen toimi P16 SM-sarjajoukkueen päävalmentajana.

Toiminnanjohtaja Panu Lappi on tyytyväinen valmentajarekryn lopputulokseen:

”Tavoitteena oli löytää naisten edustusjoukkueelle hyvä tyyppi ja osaava valmentaja samassa paketissa, ja aiempien kokemustemme perusteella Mika täyttää nämä kriteerit erinomaisesti. Mikasta on tullut paljon positiivista palautetta niin valmennettavilta kuin valmentajakollegoilta. Valintaa tuki myös Mikan oma kiinnostus nimenomaan tätä valmennusprojektia kohtaan. Uskon, että naisten edustusjoukkue saa Mikasta sitoutuneen ja motivoituneen päävalmentajan uuden projektin veturiksi.”

Siirtyminen poikajunioreiden penkin takaa naisten joukkueeseen tarjoaa myös Ruuskaselle uudenlaisen ympäristön toimia ja kehittyä:

”Olen todella innoissani tästä tilaisuudesta! Tämä on hieno paikka päästä haastamaan ja kehittämään itseäni uudessa ympäristössä. Joukkueen sisällä vaikuttaa hyvä ilmapiiri, ja vahva halu näyttää osaamisensa. Uskon, että tiimimme kanssa pystymme viemään joukkueen kehitystä oikeaan suuntaan, ja kovan työn kautta lopulta myös haastamaan parhaillaan kenet tahansa.”

Naisten edustusjoukkueen valmistautuminen uuteen kauteen käynnistyi Ruuskasen johdolla viime torstaina avaustapahtumalla, jossa paikalla oli 32 pelaajaehdokasta. Joukkueen harjoitukset jatkuvat viikolla 19.

Lisää valmentaja- ja pelaajauutisia luvassa toukokuun aikana.


LISÄTIEDOT:

Panu Lappi
toiminnanjohtaja
050-5711338
panu.lappi@welhot.fi

Mika Ruuskanen
päävalmentaja
044-3532141
mika.ruuskanen@salibandy.fi