Pelaaminen


KERHOTOIMINTA

KERHOTOIMINNAN keskeisenä tavoitteena on positiivisten liikuntakokemusten synnyttäminen, liikunnallisten taitojen sekä salibandyn alkeiden oppiminen harjoitellen ja pelaillen kerran viikossa. Kerhotoiminta soveltuu etenkin lapsille, joille ei ole lajista aiempaa kokemusta, tai lapsille, jotka haluavat harrastaa salibandya liikunnan ilosta.

KERHOTOIMINNAN myötä nuorilla pelureilla on mahdollisuus osallistua harjoittelutoimintaan (1 krt/vko), Junnuliigan peleihin (6 krt/kausi) sekä Puijo Cup -turnaukseen. Junnuliigan ja Puijo Cupin myötä kerholaisille on tarjolla monipuolisia pelimahdollisuuksia sekä iloisia pelikokemuksia salibandyn parissa.


HARRASTETOIMINTA

HARRASTETOIMINNAN tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen ohjatusti, mutta joukkuetoimintaa kevyemmin. Aiempaa kokemusta salibandysta ei tarvita, vaan aloittelijatkin ovat tervetulleita mukaan. Harrasteryhmät harjoittelevat kerran viikossa.

HARRASTETOIMINTAA on tarjolla 2010-2011-syntyneille pojille, 2007-2009-syntyneille tytöille sekä aikuisille naisille.

Harrasteryhmän osallistumismaksu on 160€.

Osallistumismaksu sisältää:

  • harjoitukset (tila ja ohjaus)
  • vakuutuksen
  • yhdistyksen jäsenyyden ja jäsenedut (= jäsenokokouksen päättämä jäsen- ja toimintamaksu)

Osallistumismaksuista on lähtökohtaisesti mahdollista saada palautusta, mikäli harrastaja jää pois toiminnasta kesken toimintakauden. Palautuksen määrä arvioidaan tapauskohtaisesti poisjäänti ajankohta huomioiden.


KILPATOIMINTA

Seuralla on tarjota myös KILPATOIMINTAA, jossa toiminta on hyvin samankaltaista kuin kerhotoiminnassa, mutta harjoittelumahdollisuuksia on 2-4 krt/vko ikäluokasta riippuen (vähintään 2 krt/vko, yleensä 3-4 krt/vko). Kilparyhmät osallistuvat lisäksi Salibandyliiton sarjatoimintaan (valtakunnallinen tai alueellinen). Kilparyhmätoiminta soveltuu etenkin lapsille, joilla on jo aiempaa kokemusta salibandysta tai muista pallopeleistä, ja halua harrastaa useammin kuin kerran viikossa. Kilparyhmiä on tarjolla P7-ikäluokasta (2016 syntyneet) alkaen.

Tänä vuonna KILPATOIMINNAN aloittavat ryhmät P7, P8 ja T10. Kilpatoiminnan aloittavat joukkuuet harjoittelevat 2 krt/vko, ja osallistuvat Junnuliigoihin sekä liiton peleihin. Joukkueisiin voi tehdä alustavan ilmoittautumisen oheisella LOMAKKEELLA . Ilmoittautuminen ei ole sitova. Jättämällä yhteystiedot, saatte jatkossa asiaa koskevat tiedotteet suoraan sähköpostiinne.

Myös muut kuin perusteilla olevat kilpajoukkueemme hakevat uusia harrastajia joukkoonsa.


AIKUISJOUKKUEET

Lisätietoa aikuisjoukkueista löydät


ERITYISRYHMÄ

Lisätietoa erityisryhmästä löydät

Image

Mihin ryhmään ilmoittaudun?


Mikäli tarvitset apua sopivan kerho-, harraste- tai kilparyhmän löytämisessä tai olet salibandyn ensikertalainen:


Täytä lomake »