PelaaminenHARRASTETOIMINTA

HARRASTETOIMINNAN tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen ohjatusti, mutta joukkuetoimintaa kevyemmin. Aiempaa kokemusta salibandysta ei tarvita, vaan aloittelijatkin ovat tervetulleita mukaan. Harrasteryhmät harjoittelevat kerran viikossa.


KERHOTOIMINTA

KERHOTOIMINNAN keskeisenä tavoitteena on positiivisten liikuntakokemusten synnyttäminen, liikunnallisten taitojen sekä salibandyn alkeiden oppiminen harjoitellen ja pelaillen kerran viikossa. Kerhotoiminta soveltuu etenkin lapsille, joille ei ole lajista aiempaa kokemusta, tai lapsille, jotka haluavat harrastaa salibandya liikunnan ilosta.

KERHOTOIMINNAN myötä nuorilla pelureilla on mahdollisuus osallistua harjoittelutoimintaan (1 krt/vko), Junnuliigan peleihin (6 krt/kausi) sekä Puijo Cup -turnaukseen. Junnuliigan ja Puijo Cupin myötä kerholaisille on tarjolla monipuolisia pelimahdollisuuksia sekä iloisia pelikokemuksia salibandyn parissa.

Tarkempaa tietoa kerhotoiminnasta löydät kerhosivuiltamme:


KILPATOIMINTA

Seuralla on tarjota myös KILPATOIMINTAA, jossa toiminta on hyvin samankaltaista kuin kerhotoiminnassa, mutta harjoittelumahdollisuuksia on 2-4 krt/vko ikäluokasta riippuen (vähintään 2 krt/vko, yleensä 3-4 krt/vko). Kilparyhmät osallistuvat lisäksi Salibandyliiton sarjatoimintaan (valtakunnallinen tai alueellinen). Kilparyhmätoiminta soveltuu etenkin lapsille, joilla on jo aiempaa kokemusta salibandysta tai muista pallopeleistä, ja halua harrastaa useammin kuin kerran viikossa. Kilparyhmiä on tarjolla P8-ikäluokasta (2016 syntyneet) alkaen.

Kilpajoukkueilla on jokaisella oma sivunsa, josta löytyy tarkemmat tiedot ikäluokan toiminnasta, sekä yhteyshenkilöistä.


Image

Mikäli tarvitset apua sopivan kerho-, harraste- tai kilparyhmän löytämisessä tai olet salibandyn ensikertalainen:

OTA YHTEYTTÄ:
valmennuspäällikkö
Mikko Tiihonen
050-5486654
mikko.tiihonen[at]welhot.fi