Ryhmäsählypaketit


Etsitkö ohjelmaa työpaikan tyky- tai virkistyspäivää varten? Tai onko mielessäsi muu ryhmä tai yhteisö, joka voisi osallistua hauskaan liikunnalliseen päivään salibandyn merkeissä? Welhot tarjoaa ryhmäsählypaketteja erilaisille ryhmille sekä mahdollisuuden vaikuttaa päivän sisältöön. Tutustu eri paketteihimme!

Mitä?
Welhot tarjoaa ohjattuja sählypaketteja eri ryhmille arkipäivisin klo 8–16 välillä Kuopio-hallilla. Tilaisuuden kesto noin 1,5 tuntia.

Kohderyhmät
Erilaiset ryhmät kuten esimerkiksi työyhteisöt, tiimit, yhdistykset, toiset urheiluseurat ja kaveriporukat Kaikki osallistujat kunto- tai taitotasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan, sillä sisällöt voidaan räätälöidä ryhmällenne sopiviksi.

Sisältö
Olemme suunnitelleet valmiiksi kaksi erilaista ryhmäsählypakettia, jotka sisältävät hauskoja liikunnallisia harjoitteita, salibandy- teemaisia harjoituksia ja pelaamista. Sisältöä voidaan muokata ryhmän toiveiden mukaan.

Paketti 1 - TaikuriSäbä
TaikuriSäbä on paketti, jonka ytimessä on hauskanpito sekä yhdessä tekeminen ja liikkuminen. Paketti sisältää erilaisia hauskoja liikunnallisia harjoituksia, joissa jokainen pärjää mainiosti juuri omana itsenään. Paketti tarjoaa matalan kynnyksen salibandya, jossa opetellaan tai muistellaan salibandyn taitoja hauskojen pelien ja harjoitusten kautta, porukalla hyvässä hengessä. Ohjelma sisältöineen edistää ryhmäytymistä, joten se sopii esimerkiksi erilaisille yhteisöille, työporukoille tai muille ryhmille, jotka haluavat edesauttaa ryhmän toimintaa.

Paketin ydin: hauskanpito, yhdessä tekeminen, ryhmäytyminen, onnistumisen tunteet, lajin kokeilu hyvässä hengessä, positiiviset kokemukset salibandysta ja liikunnasta.

Paketti sisältää

 • ohjauksen
 • alkulämmittelyn
 • erilaisia pelejä ja harjoituksia pallon kanssa ja ilman
 • salibandyn pelaamista
 • loppuverryttelyn

Welhot tarjoaa kaikki tarvittavat välineet. Tarvitsette mukaan vain sisäliikuntavarusteet, -kengät ja juomapullot.
Pakettiin on mahdollista sopia ruokailu tai kahvitus lisähintaan. Ruokailupalvelut tarjoaa Kuopio-hallin kahvio ja ne voimme lisämaksusta järjestää etukäteen.

Hinnoittelu
300 € (alv 0 %)
 
Paketti 2 - SkabaSäbä
Onko tiiminne tai ryhmänne kilpailuhenkinen? Sytyttekö haasteista? Nyt on aika selvittää, kuka on työpaikkanne säbätaituri! SkabaSäbä on paketti, jossa ryhmän jäsenet pääsevät ottamaan toisistaan mittaa erilaisissa leikkimielisissä kisoissa. SkabaSäbä sisältää toiveidenne mukaisesti erilaisia kisoja sekä salibandyn pelaamista. Halutessanne paketti voi koostua myös pelkästään salibandyturnauksesta.

Paketin ydin: hauskanpito, yhdessä liikkuminen, leikkimielinen kisailu ja kilpailu, hyvä tekemisen meininki, mahdollisuus haastaa työkavereita tai vaikka yhteistyökumppaneita mukaan kisaan.

Paketti sisältää

 • ohjauksen
 • alkuverryttelyn
 • erilaisia pelejä ja harjoituksia pallon kanssa ja ilman
 • pienpelejä / kisailuja / haasteita sovitun mukaan
 • pelaamista
 • loppuverryttelyn

Welhot tarjoaa kaikki tarvittavat salibandyvälineet. Tarvitsette mukaan vain sisäliikuntavarusteet, -kengät ja juomapullot.

Hinnoittelu
300 € (alv 0 %)

Pakettiin on mahdollista sopia ruokailu tai kahvitus lisähintaan. Ruokailupalvelut tarjoaa Kuopio-hallin kahvio.
Vinkki! Haluaisitteko haastaa yhteistyökumppanin mukaan harjoituksiin tai vaikka järjestää keskinäisen ottelun? Ystävyysottelun järjestäminen onnistuu mainiosti! Tarjoamme otteluun tuomarit ja tulostaulun.

Ota yhteyttä ja sovitaan ryhmäsählyn ajankohdasta!
Panu Lappi
toiminnanjohtaja
050-5711338
panu.lappi[at]welhot.fi

Image
Image
Image
Image