Alakoulun 2008-2010 -syntyneiden poikien ikäluokat ovat harjoitelleet kesäkuun alusta alkaen odottaen jälleen pelikentille pääsyä viime kauden keskeytyksen jälkeen. Harjoituspelejä on pelattu seuran sisäisesti ja lähialueen joukkueita vastaan, mutta odotus itse sarjojen alkua kohtaan on suuri. Sunnuntaina 08 -ikäluokka pääsee avaamaan uuden kauden ensimmäisenä, ja tämän jälkeen muutkin ikäluokat pääsevät tositoimiin seuraavina viikonloppuina.

Kaikilla ikäluokilla harjoituksia lajin parissa on neljä kertaa viikossa ja tämän lisäksi tarjolla on harjoituskerta Kuopion Oheisharjoittelukeskuksella, jossa opitaan lajia tukevia kehonhallintataitoja. Lajin puolella keskiössä on pelaajien ymmärryksen kehittäminen lajista ja oppia ratkomaan tilanteita omien kokemusten kautta. Joukkueissa on siis paljon vuorovaikutusta sekä pelaajien kesken että pelaajien ja valmentajien välillä. Toiminnan tukena käytetään videoita ja henkilökohtaisia keskusteluja pelaajien kanssa.

Ikäluokissa on pelaajia 25-40 per ikäluokka. Joukkueissa voi harrastaa myös toisen harrastuksen ohella. Harjoituksiin voi osallistua omien aikataulujen puitteissa. Harjoituksia joukkueilla on lajin parissa jokaisena arki-iltana, poislukien torstai, jolloin on Oheisharjoittelukeskuksen vuoro.

Jokaiseen joukkueeseen mahtuu vielä mukaan uusia pelaajia! Jos siis toiminta salibandyn parissa kiinnostaa, omaat taustaa joukkue- tai yksilölajeista ja olet innokas oppimaan lisää lajista sekä joukkueena toimimisesta, olethan yhteydessä.
 
Terveisin,
Tommi Paananen
Alakouluvastaava
044-0283862
tommi@paananen.biz


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset