Aleksi Ahokas jatkosopimukseen!


F-Liigan tähtihyökkääjien joukkoon itsensä viime kausien aikana nostanut Aleksi Ahokas (s. 1996) jatkaa vastustajien maalivahtien ja puolustuksien kurittamista Kuopiossa keltamustien riveissä kaudella 2020-2021. Ahokas on ollut kahdella edellisellä kaudella Welhojen paras pistemies ja on jatkossakin isossa roolissa taikureiden rivistössä. 

Ahokas oli monen liigajoukkueen hankintalistan kärjessä, mutta päätti vielä jäädä Kuopioon ja uskoo pystyvänsä ottamaan tulevalla kaudella lisää askelia eteenpäin salibandypelaajana. Aleksi kertoo tarkemmin miksi Kuopio ja Welhot:

”Kuopioon minut sai jäämään kaunis kaupunki, opiskelut, sekä tietysti seura osoitti vahvasti haluavansa pitää minut täällä. Koen myös, että itselle Welhoissa on tarjolla tulevalla kaudella hyvä paketti, joka tukee edelleen minua kehittymään pelaajana ja ihmisenä.”

Ahokas näkee nykyisessä joukkueessa paljon potentiaalia ja uskoo vakaasti, että Kuopiossa otetaan tulevalla kaudella harppauksia eteenpäin:

”Tuleva kausi tulee varmasti olemaan Welhojen kohdalla erilainen, sillä uusi päävalmentaja ja sen mukana tuleva "uusi aikakausi" tuovat varmasti lisää virtaa ja voimaa tälle joukkueelle. Uskon, että joukkueena Welhot tulee olemaan vahvempi ja kilpailukykyisempi kuin edellisillä kausilla. Henkilökohtaisella tasolla odotan itseltäni paljon ja toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta omalla panoksellani pitkälle ensi kevääseen.”

Päävalmentaja Simo Leppänen on erittäin tyytyväinen, että Ahokas valitsi Kuopion ja Welhot:

”Aleksi on urheilija ja huippupelaaja isoilla kirjaimilla. Ei ole mikään ihme, että lähes jokainen F-Liigajoukkue hänet riveihinsä haluaisi. Mahtavaa että hän päätti jäädä Welhoihin ja huikeaa saada tehdä hänen kanssaan töitä kohti valoisaa tulevaisuutta sekä pelaajan että joukkueen näkökulmasta. Hänellä tulee olemaan iso rooli Welhojen uudessa tulemisessa” 

Welhojen sopimuspelaajat (29.5.2020):

Roni Tuononen
Teemu Harle
Roni Väänänen
Topias Simonen
Niko Uurtio
Aleksi Ahokas
Olli Taskinen
Mika Rissanen
Jesper Kauhanen
Jere Koistinen
Eetu Juvonen
Erno Sivula

 


 

KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ 
https://www.seat4.me/kausikortit/sb-welhot

AIKUINEN: 79€
ALE-RYHMÄT: 59€

Näet kausikortilla sekä miesten että naisten kotiottelut.

Hinnat voimassa 31.5.2020 saakka.


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset