Tänä viikonloppuna Welhot aloittaa vuoden 2022 pelit kahdella kotiottelulla. Lauantaina Welholuolaan astuu jo kertaalleen tällä kaudella kaadettu ÅIF. Sunnuntaina vieraaksi saapuu Rangers Kirkkonummelta. Molemmat vastustajat sijaitsevat sarjataulukon alemmassa puoliskossa, joten luvassa ovat tärkeät ottelut sarjapaikan säilyttämisen kannalta.

Welhojen Jarno Laukkanen kertoo tärkeiden matsien sytyttävän entistä enemmän: ”Se auttaa latautumaan peleihin, sillä pikkuhiljaa alkaa olla jo aika ruveta korjaamaan peleistä pisteitä mukaan.” Hänen mukaansa otteluiden tärkeyttä on painotettu myös harjoituksissa ja joukkue ei pelkää paineen alla pelaamista.

Viime syksynä Welhot voitti Veeti Koiviston hattutempun siivittämänä ÅIF:n vieraissa lukemin 7-4. ”ÅIF on hyvä vastaiskujoukkue ja sieltä löytyy muutama todella taitava yksilö jotka on syytä pitää kiinni”, Laukkanen analysoi. Viikonlopun molempia otteluita koskee se, että Welhojen on pidettävä pallosta hyvää huolta ja pystyä hyödyntämään maalipaikkansa paremmin kuin aikaisemmissa peleissä.
”Viikonloppuna on edessä ensimmäiset pelit pyhien jälkeen, joten otteluista on tulossa erittäin vauhdikkaat ja katsojaystävälliset. Uskoisin että kentällä sattuu ja tapahtuu yhtä jos toista molemmissa päissä”, Laukkanen arvioi. Welhojen kokoonpanoon palaa muutama loukkaantumisesta toipunut pelaaja, joilla on varmasti nälkää päästää kotijoukkue eroon maalinteon vaikeudesta.

Laukkasen terveiset faneille: ”Kiitoksia että olette jaksaneet seurata otteitamme kauden mittaan. Pistäkäähän viikonloppuna Solidsport päälle, niin näette kun nälkäinen Welholauma lähtee taistelemaan pisteistä!”

La klo 17:00 Welhot-ÅIF
Su klo 18:00 Welhot-Rangers
Molemmat ottelut suorana Solidsportissa: 
https://solidsport.com/welhot

 

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset