F-Liiga ja Welhot uuden ja positiivisen tulevaisuuden alkumetreillä!


Eilinen hetki (20.5.) klo 10 jää varmasti salibandyväen mieleen merkittävä uudistuksena ja edistysaskeleena kohti valoisaa tulevaisuutta. Salibandyliiga sai väistyä ja F-Liiga alkoi luoda omaa hienoa tarinaansa. Ihmisluonne on aluksi epäilevä ja varovainen, kun luomme uutta ja tuntematonta, ja hyppäämme tutusta ja turvallisesta kohti uusia haasteita. Tämä toteutuu myös varmasti alkuun myös F-Liigan kohdalla ja vaatii hiukan aikaa ennen kuin ihmiset tottuvat muutokseen. Tämä ajatusprosessi on aivan luonnollista. 

Welhoissa muutoksessa nähdään paljon samaa, kun mitä salibandyseura Kuopiossa kokee ja elää parhaillaan ja vain pelkästään positiivisessä mielessä. Welhojen ruumiillistuma ja monta aikakautta seurassa nähnyt Olli Taskinen näkee tulevan hienona mahdollisuutena sekä F-Liigalle että Welhoille:

"Uuden aikakauden alku on uuden F-Liigan muodossa, kuten tietyllä tapaa myös uusi aikakausi Welhoissakin. Nämä ovat hienoja mahdollisuuksia ottaa selkeitä steppejä seurana eteenpäin. Sarjan tavoitteet ovat korkealla ja on hienoa olla Welhona osana rakentamassa arvokkainta salibandysarjaa ja tavoittavinta sisäpalloilusarjaa Suomessa. Kansainvälistyminen ja salibandyotteluiden vieminen isommin Tallinnaan ovat muunmuassa erittäin mielenkiintoisia kehitysaskelia."

 


F-Liiga aloittaa tarinansa erittäin hienon logon, ilmeen ja ulkoasun kera.Myös seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi kokee brändi-uudistuksen positiivisena:
 
"Ensimmäiset fiilikset ovat olleet oikein positiiviset. Mielestäni uusi logo ja nettisivut ovat visuaalisesti todella tyylikkäät, ja tuovat jo itsessään lisäarvoa. F-Liiga nimenä vaatinee totuttelua ja oman aikansa ennen kuin se tulee luonnostaan, mutta se kuuluu asiaan. Näinhän se on mennyt esimerkiksi oman seuramme nimen muuttuessa pariinkiin otteeseen."
 
Lappi kokee tärkeänä, että miehet ja naiset ovat jatkossa saman brändin alla:
 
"Tasa-arvo on suomalaisuuden ytimessä, ja näitä molempia myös F-Liigakin jatkossa kuvastaa. Uskon uudistuksen tuovan paljon positiivia asioita mukanaan, ja avaavan myös uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Ja noita uusia mahdollisuuksia sekä yhdessä tekemistä me myös tarvitsemme, jotta F-Liigan tavoite olla maailman arvokkain salibandysarja ja tavoittavin sisäpalloilusarja Suomessa, on mahdollista saavuttaa."
 
Vaikka muutos herättää kiivasta keskustelua ja myös kritiikkiä varmasti osiltaan sataa niin koko salibandyväen on nyt tärkeää ymmärtää, että luomme kaikki yhdessä hienoa ja valoisaa tulevaisuutta sekä teemme uutta ilmettä ja brändiä näkyväksi ja kuuluisaksi. Kun katsomme tulevaisuutta positiivisesti ja otamme huomioon hyvät asiat niin näillä aineksilla ei voi tapahtua, kuin mahtavia ja hienoja asioita!

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset