Jere Koistisen jatko täydentää viikon sopimukset


Jere Koistinen (s. 2002) jatkaa ennakkoluulottomia peliesityksiään Welhojen paidassa myös tulevalla kaudella. Viime kaudella Welhojen liigamiehistöön itsensä läpilyönyt Jere on innoissaan jatkosta ja odottaa malttamattomana jo tulevaa kautta:

"Oli hienoa saada jatkosopimus! Uskon, että Welhot on paras paikka itselleni kehittyä pelaajana. Odotan innolla jo ensi kauden alkamista. Nyt painetaan kesä kovasti hommia ja ollaan sitten kunnossa ja valmiina, kun kausi starttaa. Nähdään hallilla!"

Aikaisemmin viikolla uutisoitiin myös Niko Uurtion (s. 1999) ja Topias Simosen (s. 2002) jatkosopimukset. Welhot-toimitus tavoitti molemmat herrat kommentoimaan tuoreeltaan mietteitä tulevasta. Nikolla oli fiilikset katossa ja hän heitti pientä haastetta myös maalivahtiosastolle:

"Hyvät fiilikset jatkaa Welhoissa hommia. Toivottavasti pääsee pikkuhiljaa joukkueen kanssa lajitreeneihin ja näkemään ottaako Lauri "Nalle" Künnap vieläkään meikäläisen vetoja kiinni. Ensi kauden suhteen on erittäin odottavat fiilikset varsinkin uuden koutsin myötä ja nähdään varmasti nälkäinen welhopoppoo!"

Myös Topias oli hyvin samoilla linjoilla kuin Jere ja Niko:

"Todella innolla odotan jo seuraavaa kauttta ja sitä että pääsee treenaamaan äijien kanssa ja tietysti, että pääsee tutustumaan uusiin joukkuekavereihin. Tämän koronajutun takia viime kausi jäi todellakin kesken, joten nälkää riittää vieläkin enemmän pelikentille. Mielestäni Welhot ja Kuopio ovat tällä hetkellä todella hyvä paikka kehittyä tälläiselle nuorelle pelaajalle. Uskon, että ensi kaudella pystyn kehittymään monta askelta parempaan päin urheilijana ja salibandyn pelaajana."

Päävalmentaja Simo Leppänen oli mielissään, kun jatkosopimukset saatiin solmittua näille kolmelle lupaavalle pelaajalle:

"Mahtavaa saada kaikki kolme nuorta herraa jatkamaan meillä! Kaikki heistä ovat murtautuneet liigaan ja osoittaneet pärjäävänsä siellä. Lisäksi jokaisella heistä on aivan käsittämättömän suuri potentiaali varastossa kehittymisen suhteen. Olen innoissani, että pääsen tekemään töitä arjessa tälläisten nuorten lahjakkuuksien kanssa. Heistä kuullaan varmasti tulevaisuudessa!"

Welhojen sopimustilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä ja lisää julkistuksia luvassa tulevalla viikolla.

Julkaistut sopimukset (17.5.2020 mennessä):

Roni Tuononen 
Eetu Juvonen
Olli Taskinen
Niko Uurtio
Jere Koistinen
Topias Simonen


KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ 
https://www.seat4.me/kausikortit/sb-welhot

AIKUINEN: 79€
ALE-RYHMÄT: 59€

Näet kausikortilla sekä miesten että naisten kotiottelut.

Hinnat voimassa 31.5.2020 saakka.


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset