Aiempina kausina Welhojen maalihanana tunnettu Jesper Kauhanen palaa Kuopio-hallin pelikentille keskiviikon ottelussa Jymyä vastaan. Tähän mennessä Welhojen voittosarake näyttää vielä nollaa, kun maalinteko on kovatasoisessa sarjassa ollut tuskallista. Nuori hyökkääjä toivoo pystyvänsä auttamaan Welhot voittoon: ”Samoilla kikoilla ja jutuilla mennään, kuin aiemmillakin kausilla. En ole oppinut jännittämään pelejä.” Pilke silmäkulmassa hän vielä lisää: ”Voihan niitä kikkoja koittaa aina uusiakin.”

Kauhasen mukaan Welhot pääsee juhlimaan voittoa, kun kaikki pelaavat omalla tasollaan ja jokainen pitää kentällä hauskaa. ”Maalilaulu pauhaa huomenna jatkuvasti. Ottelu päättyy lukemiin 10–6”, hän lisää.

Ottelu on samalla opiskelijapeli, jossa 50 ensimmäistä haalareihin pukeutunutta saa lunastaa itselleen ilmaisen haalarimerkin.

Opiskelijoille Kauhanen lähettää seuraavat terveiset: ”Opiskelkaa ahkerasti ja urheilkaa opiskelun ohella. Se pitää mielen terveenä! Tulkaahan kannustamaan Welhoja, että saadaan kelkka käännettyä!”


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset