Yhdistyksen ylimääräinen jäsenkokous järjestetään ke 24.8.2022 klo 18:00 Kuopio-hallin (Opistotie 4) kokoustila 1:ssä. 

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  1. puheenjohtajan valinta

  2. esitys yhdistyksen sääntöjen muuttamiseksi (lisätiedot alla)

TAUSTAA SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSELLE:

Voimassa olevien yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen kevätkokous valitsee puheenjohtajan sekä hallituksen jäsenet (4-8 henkilöä). Olemme nyt toisen kerran peräkkäin tilanteessa, jossa kevätkokous ei ole kyennyt valitsemaan puheenjohtajaa, koska ehdokkaita ei ole ollut. Tämän myötä joudumme järjestämään ylimääräisen jäsenkokouksen puheenjohtajan valitsemiseksi. Mikäli ylimääräinen jäsenkokous ei kykene valitsemaan voimassa olevien sääntöjen puitteissa uutta puheenjohtajaa, tulisi hallituksen kutsua uusi ylimääräinen jäsenkokous yhdistyksen purkamiseksi. 
 

Hallitus esittää, että yhdistyksen sääntöjä muutetaan siten, että yhdistyksen kevätkokous ei jatkossa valitse puheenjohtajaa, vaan ainoastaan 5-8 hallituksen jäsentä. Kevätkokouksen valitsema hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan.

Edellä kuvatulla sääntömuutoksella puheenjohtajan vaihdos on mahdollista tehdä jouhevammin, eikä tällöin synny tilannetta, jossa yhdistyksen tarvitsisi toimia ilman puheenjohtajaa. 

LISÄTIEDOT:
Panu Lappi, toiminnanjohtaja
050-5711338
panu.lappi@welhot.fi


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset