Hyvät salibandyn ystävät,

Kuopiolainen salibandy on murroksessa.

Alueen miesten salibandyjoukkueiden taustat ovat kauan rakentuneet yksittäisten innokkaiden henkilöiden varaan, mutta se ei ole mahdollistanut jatkuvaa saati tervettä ympäristöä miesten edustusurheilulle ja huippusalibandylle. Yhteisymmärryksessä seurojen toimijoiden kesken olemme päättäneet lähteä uudelleenrakentamaan kuopiolaista salibandykulttuuria.

Lähdemme perustamaan uutta yhdistystä, jonka tavoitteena on koota yhteen alueen innokkaimmat taustajoukot sekä pelaajat. Tarvitsemme miesten edustusurheilulle sydämen, joka ottaa vastuulleen uuden yhdistyksen hallinnollisen puolen. Olemme jo saaneet apua ja tukea toimintaan alueen ammattilaisilta, sekä erittäin motivoituneen henkilön toimintaan mukaan huolehtimaan yhdistyksen markkinoinnista ja kaupallisesta puolesta. Osana yhdistystä pääset rakentamaan jotain sellaista, jota Pohjois-Savo on salibandyn saralla kaivannut jo vuosia.

Yhdessä pystymme rakentamaan kestävän pohjan savolaisen salibandyn tulevaisuudelle. Oletko sinä tai tuttavasi tämän unelman puuttuva palanen?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tai haluat kysellä asiasta tarkemmin, niin ota yhteyttä Welhot ry hallituksen jäseneen Lauri Künnapiin sähköpostitse osoitteeseen lauri.kunnap@welhot.fi

Yhteistyöterveisin,
Salibandyseura Welhot ry
Vehmersalmen Vesa ry
YT Jalpa


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset