Marraskuun lopussa yhdeksättä luokkaa käyvä Eemeli Itkonen kävi TET-harjoittelussa Welhoissa. Tässä Eemelin mietteet kahden viikon jaksosta!

Olin Welhoilla kahden viikon TET-harjoittelussa, missä sain tehdä töitä Welhojen toimistolla. TET-harjoittelun aikana sain nähdä Welhojen seuratoiminnan arkea läheltä.

Työtehtäviini kuului muun muassa pelien klipittämistä ja tekstin tuottamista eri tarkoituksiin. Pääsin kirjoittamaan haastattelun Hannusta, joka toimii Welhoissa järjestyksenvalvojana ja rahastonhoitajana, autoin muissa sisällöntuottamiseen liittyvissä asioissa ja katsoin eri ikäluokkien pelejä, joista piti etsiä tiettyjä juttuja.

Työt olivat rentoja ja niistä ei tarvinnut ottaa mitään paineita. Pelien katsominen oli kaikista tekemistäni töistä parasta, koska se oli helppoa ja rentoa, mutta samalla sellaista missä oppi salibandystä niitä asioita mitä peleistä piti katsoa. Kirjoittaminen oli vähän vaikeaa, koska en ollut ennen kirjoittanut mitään haastattelua tai käsikirjoitusta kenestäkään tai kellekään. Mutta se oli loppujen lopuksi ihan mukavaa hommaa, jossa oppi kirjoittamaan vielä paremmin.

Hommat olivat välillä vähän väsyttäviä, kun jouduin istumaan kuusi tuntia päivässä tietokoneen ääressä, mutta huomasin sen, että tietokonehommat ovat enemmän omaa juttuani. Vaikka välillä oli väsyttäviä ja vähän tylsiä pelejä, niin niitä oli kiva katsoa. Kirjoittaminenkin oli mukavaa.

Toimiston porukasta jäi hyvä kuva. Kaikki olivat mukavia minulle koko kahden viikon ajan. Kannattaa tulla tänne harjoitteluun, jos salibandy ja kirjoitushommat kiinnostavat. Täällä hommat ovat rentoja ja mukavia.

TET-harjoittelija Eemeli Itkonen


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset