Hannu Korhonen järjestyksenvalvojatehtävissä Welhojen F-liigaottelussa.

ME.WELHOT kuvastaa Welhoissa mukana olevia ihmisiä, tarinoita, joukkueita ja tapahtumia, jotka muodostavat Welhojen yhteisön. Syksyn aikana esittelemme Welhoissa toimivia henkilöitä.

Hannu Korhonen toimii Welhoissa 06-poikien rahastonhoitajan tehtävissä ja liigaotteluissa järjestyksenvalvojana. Tänä vuonna hänelle tulee täyteen kaksi vuotta rahastohoitajan tehtävissä. Hänen poikansa pelaa Welhojen junioreissa ja sitä kautta hän päätti aloittaa hommat Welhoissa.  Ennen tätä hän toimi talkoolaisena muutaman vuoden ja sen jälkeen hän aloitti rahastonhoitajan tehtävät. 

Hänen tehtäviinsä rahastonhoitajana kuuluu joukkueen pelaajien kuukausimaksujen seuranta, laskujen maksamista, sähköposteihin vastailua, asioiden ylöslaittamista ja muistamista ja yleisesti joukkueen rahaliikenteen hoitaminen." Näihin hommiin menee kuukaudessa noin 2–3 tuntia, mikä ei ole paljoa aikaa", Korhonen sanoo. 

Parasta hänen mielestään on se, kun voi tehdä joukkueelle hommia ja joukkueen toiminta toimii ja sujuu: "Joukkueellehan tätä hommaa tehdään ja poika pääsee pelaamaan, niin siinä on tämän jutun juoni." Pienellä vaivalla saa paljon aikaan ja hommat toimii joukkueessa, niin siitä saa hyvää fiilistä Hannun mukaan.
 
Hannu on oppinut hommista sen, että kannattaa toimia vapaaehtoisena ja tehdä asiat huolellisesti. Tehtävät saa Hannun tuntemaan itsensä kiitolliseksi. Hän saa olla joukkueelleen hyödyksi rahastonhoitajan muodossa ja hänen poikansa pääsee pelaamaan ja harrastamaan lajia, josta hän tykkää. 

Korhonen lähettää terveiset niille, jotka harkitsevat toimihenkilöksi ryhtymistä: "Rahastonhoitajan homma on rentoa, koska ei tarvitse mennä hallille joka päivä harjoituksiin tai tehdä kaikkea heti paikalla. Hommat pitää hoitaa tiettyyn päivämäärään mennessä, eikä tiettynä päivänä. Hommat voi hoitaa suoraan kotoa, eikä tarvitse lähteä muualle hoitamaan joukkueen raha-asioita".

Kirjoittanut TET-harjoittelija Eemeli Itkonen


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset