F-liigan Welhot-ErVi ottelussa kahviosta vastasivat Natasha Lyytinen (vas.), Erika Lundberg, Sari Manninen ja Raija Itkonen.

ME.WELHOT kuvastaa Welhoissa mukana olevia ihmisiä, tarinoita, joukkueita ja tapahtumia, jotka muodostavat Welhojen yhteisön. Syksyn aikana esittelemme Welhoissa toimivia henkilöitä.

Sari Manninen on mukana toteuttamassa Welhojen edustusjoukkueen kotiottelutapahtumia Welhokahviossa. Hän on ollut kahviotiimissä kolmen vuoden ajan: ”Poikani pelaa Welhojen junioreissa. Muistan lukeneeni Welhojen verkkosivuilta, että tapahtumatiimiin kaivataan lisää tekijöitä ja otin yhteyttä. Halusin olla avuksi ja kahviossa työskentely kuulosti minulle sopivalta tehtävältä. Siitä lähtien olen ollut mukana Welhojen kotiottelutapahtumissa.” Sari on ollut mukana myös poikansa joukkueen talkoissa.Sarin tehtäviin kotiotteluissa kuuluu Welhokahvion kokoaminen, tuotteiden esillepano, niiden myyminen ja ystävällinen asiakaspalvelu. ”Parasta tässä työssä on ihmiset! Ihmiset yhdessä muodostavat ilmapiirin, tunnelman ja yhteisöllisyyden Welhoissa. Täältä saa paljon uusia tuttavuuksia ja ystäviä. Jos ajatellaan tätä kokonaisuutta, niin aina vaikka tulee tappio, niin silti seuraavaan matsiin tullaan uudella innolla takaisin kannustamaan ja myymään kahviotuotteita”, hän kommentoi. Hänen mielestään salibandy on edullinen ja matalan kynnyksen harrastus, josta tulee upeita kokemuksia.

Salibandystä on tullut harrastus koko Sarin perheelle. Hän kuvailee salibandya jopa elämäntavaksi: ”Se on meidän perheessämme yhteinen harrastus. Kyllä tätä sählyä voisi sanoa elämäntavaksi. Esimerkiksi tänään Welhojen kotiottelussa poikamme halusi tulla kahta tuntia ennen pallottelemaan, ja tulimme koko perheen voimin tänne hyvissä ajoin.”

Sarin mukaan Welhoissa on rento ilmapiri ja kaikki voivat haluamallaan tavalla olla mukana toteuttamassa esimerkiksi ottelutapahtumia tai muissa tehtävissä. Welhojen tapahtumatiimiin mukaan harkitseville hän lähettää seuraavat terveiset: ”Kannattaa ilman muuta lähteä mukaan! Jos jonakin päivänä tuntuu siltä, että tympäisee, niin täällä fiilis muuttuu. Tunnelma palkitsee tosi hyvin ja aina kun on mukana, niin tulee paljon parempi fiilis, kuin että esimerkiksi makaisi illan sohvalla.”
 


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset