Maanantaina 2.11. kauden toisessa kohtaamisessa seuran kolmosjoukkuetta vastaan Welhottarien kakkosjoukkue otti jälleen niukan voiton. Penkin takana oli myös ensimmäistä kertaa uusi valmentajamme Ismo Silvennoinen, joka ei vielä ollut ehtinyt vetämään yksiäkään treenejä, mutta pääsi kuitenkin jo jakelemaan muutamia ohjeita pelin tiimellyksessä. Tämän matsin jälkeen Ismo alkaa ottaa hommaa haltuun myös treenien muodossa, kun vakituinen treenipaikkamme Kalevalan koulu (alias Pohjantie) vihdoin valmistuu remontista ensi viikolla, ja pääsemme jopa oikeasti treenaamaan (täytynee koputtaa puuta)!

Kakkosnaiset saivat peliin oikean salama-alun, kun heti ensimmäisessä vaihdossa #5 Ella Streng pääsi iskemään pallon lähes tyhjään maaliin #26 Auri Välimaan loistavasta poikkisyötöstä. Näin N2 siirtyi pelissä 1–0 johtoon jo ajassa 0:29. Ajassa 4:35 vihellettiin kakkosnaisille kaksiminuuttinen mailaan lyömisestä, mutta tämä alivoima kuitenkin selvitettiin hienosti. Ajassa 7:24 N3 puolestaan kuittasi lukemiksi 1–1 tarkalla vedolla yläkulmaan. #5 Ella Streng pääsi iskemään erässä vielä toisen kerran ajassa 10:44 muuttaen tulostaulun lukemiksi 2–1. Maali oli lähes toisinto erän ensimmäisestä poikkisyöttömaalista, mutta tällä kertaa syötön tarjoilijana toimi #20 Jaana Savolainen. Alle minuuttia myöhemmin tytöt toivat jälleen pelin tasoihin lukemiin 2–2, ja kun enempää osumia ei erän lopussa nähty, siirryttiin erätauolle tasalukemissa.

Toinen erä mentiin tilastomerkintöjen suhteen varsinaisessa hiljaiselossa. Erän ainoan maalin taiteili sinnikkään karvauksensa ja hienon pallonriistonsa seurauksena #33 Suvi Kuivisto ajassa 20:02 vieden N2-joukkueen 3–2 johtoon. Viimeiseen erään lähdettiin näin kakkosnaisten johtoasemasta.

Kolmannen erän alussa iski puolestaan N2:n kolmoskenttä, kun #14 Hilla Sepponen pääsi heiluttamaan verkkoa ajassa 33:15 #9 Laura Rautasen tarjoillessa maalisyötön. Näin kakkosnaiset venyttivät johtoaan lukemiin 4–2. Erän keskivaihe mentiin jälleen vailla pelitapahtumia, mutta ottelun loppupuolella kakkosnaiset hakivat vielä jännitystä elämään tarjoten hyökkäyspään jäähyn seurauksena tytöille mahdollisuutta kavennukseen ylivoimalla. Tämän mahdollisuuden tytöt myös käyttivät ajassa 40:31, tullen näin maalin päähän lukemiin 4–3. Loppuerän tytöt painoivat tiukasti päälle, ja N2:n puolustuspäässä nähtiin varsin vaarallisia tilanteita. Lopulta kakkosnaiset saivat kuitenkin hoidettua homman kunnialla kotiin, eivätkä tytöt päässeet enää erän lopussa rinnalle, saati ohi.

Positiivisena asiana pelistä voisi mainita, että syöttölinjoja löydettiin aiempaa paremmin etenkin suorassa hyökkäyspelaamisessa. Näin saatiinkin luotua monia hyviä hyökkäyksiä, ja syntyipä näistä myös pari maalia. Myös vedot menivät suuremmalla prosentilla kohti vastustajan maalia kuin aiemmissa peleissä, mistä kielivät kolmosjoukkueen maalivahdin 20 torjuntaa, kun esimerkiksi edellisessä matsissa tyttöjä vastaan oli vastaava luku 10. Myös kehitettävää löytyy luonnollisesti paljon, ja näihin asioihin Welhottaret lähtevätkin nyt uuden valmentajan johdolla pureutumaan.

Seuraava turnaus pelataan Welhottarien kotikaukalossa Kalevalan koululla 14.11., jos ympäröivä tautitilanne sen järjestämisen suinkin sallii. Tuolloin N2 pelaa klo 11:00 JorJyä ja klo 15:30 Josbaa vastaan.

Tehot:

Ella Streng 2+0

Suvi Kuivisto 1+0

Hilla Sepponen 1+0

Auri Välimaa 0+1

Jaana Savolainen 0+1

Laura Rautanen 0+1


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset