Kiia Kokko (vas.), Marika Lappi, Sofia Pykäläinen sekä Mira Kytöaho nähdään joukkueessa tulevallakin kaudella.

Naisten edustusjoukkueen pelaajat viettävät parhaillaan ns. ylimenokautta, mutta joukkueen taustoilla töitä tehdään jo tulevaa kautta silmällä pitäen. Kilpailukykyisen joukkueen kasaaminen kolmannelle liigakaudelle on hyvässä vauhdissa. Toistaiseksi tulevan kauden joukkueesta on julkistettu 5 pelaajaa, joiden joukossa ovat jatkosopimuksen tehneet hyökkääjä Kiia Kokko, sekä puolustuksen runkopelaajat Sofia Pykäläinen, Mira Kytöaho ja Marika Lappi.

Joukkueen luottosentteriksi kahdella edelliskaudella kehittynyt Kiia Kokko on nopea, taitava ja juonikas taituri, mutta myös urheilullinen ja periksiantamaton kamppailija. Kentällä vahvasti molempiin suuntiin pelaava Kiia, on toistaiseksi kirjauttanut tilastoihin 35 liigaottelua ja 12+10=22 tehopistettä. Tulevalla kaudella tältä Welhottarelta on lupa odottaa todellista läpimurtokautta myös pisteiden valossa.

Vahvan tulokaskauden kaudella 2019/2020 pakin paikalla pelannut Sofia, oli puolestaan yksi niistä lukuisista Welhottarista, joille viime kausi jäi vajaaksi loukkaantumisen vuoksi. Niin ikään taitavaksi, rohkeaksi, tuulen nopeaksi, sekä jäätävän kovaksi kamppailupelaajaksi pelikaverien toimesta kuvatulle Sohville tuleva kausi mahdollistaa jälleen täysipainoisen harjoittelun ja pelaamisen. Myös Sohvin tilastoihin on lupa odottaa lisäystä tulevalla kaudella - tällä hetkellä kasassa on 26 liigaottelua ja 3+7=10 tehopistettä.

Kaudella 2014/2015 ensimmäiset ottelunsa Welhottarissa pelanneelle Miralle, tuleva kausi on jo 8. Welhottarien riveissä. Valitettava loukkaantuminen, ja siitä toipuminen, pitänee Miran sivussa alkukauden peleistä. Nopean, taitavan sekä tinkimättömällä ja uhrautuvalla asenteella puolustavan Miran odotetaan olevan pelikuntoinen syyskauden edetessä.

Marikalle päättynyt kausi oli puolestaan ensimmäinen Welhottarissa - se oli samalla myös paluu pelikentille parin välivuoden jälkeen. Vahvaa puolustuspelaamista sekä malttia pallolliseen peliin tuova sydämellinen varakapteeni on tärkeä lenkki joukkueelle, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. 91 pelatun liigaottelun myötä, Marikalla on mahdollisuus saavuttaa kunnioitettava 100. liigaottelun rajapyykki tulevalla kaudella. 


 

Joukkueeseen on liittymässä myös uusia pelaajia. Ensimmäisenä heistä on julkaistu hyökkääjä Silva Jääskeläinen. Päättyvällä kaudella SaiPaa edustanut hyökkääjä on pelannut aiemmin myös NST:n, Hatsinan sekä Happeen riveissä. Liigassa Silvalle on kertynyt toistaiseksi 60 runkosarjan ottelua tehoin 28+32=60. Kuluvalla kaudella Silva oli F-liigan playoffs-karsintojen näkyvimpiä ja tehokkaimpia pelaajia kerättyään 5 ottelussa 4+4=8 tehopistettä. 
 

"Hyvillä fiiliksillä olen tulossa Welhottariin ja Kuopioon. Uskon että joukkueessa on paljon potentiaalia, kun vaan palaset loksahtavat kohdalleen. Poikien kanssa yhteisharjoittelu kuulostaa todella lupaavalta.  Joukkueeseen pyrin tuomaan mukanani hyviä pukukoppijuttuja ja tinkimätöntä asennetta, niin reeneissä kuin peleissä. Ja voihan se olla, että veivit on ens kaudella vielä hienompia kun on taikasauva kädessä." 

Ota joukkueen Instagram-tili seurantaan, niin saat jatkossa mm. pelaajasopimusuutiset tuoreeltaan tietoosi: https://www.instagram.com/welhottaret/

LUE MYÖS: 

Henri Niskanen naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi
 


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset