Oma kasvatti takaisin Kuopioon – Tervetuloa Eetu!


Welhojen kasvatti Eetu Juvonen (s. 2000) palaa kolmen vuoden Turun ja Sveitsin pysähdysten jälkeen takaisin Welhojen riveihin yhden vuoden sopimuksella. Viime kaudella Eetu pelasi Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla NLB:ssä Floorball Thurgaun riveissä, mutta ihan ilman vastoinkäymisiä ei tuo kausi mennyt:

”Loukkaantumiset polvien kanssa ovat enemmän ja vähemmän vaivanneet vuosien aikana, mutta nyt leikkaus on takanapäin ja kuntoutus hyvässä vaiheessa menossa. Tulevan kauden osalta koin Kuopion ja Welhot parhaaksi vaihtoehdoksi, koska saan kuntouttaa itseni rauhassa kuntoon, ja seura uskoo, että voin omilla vahvuuksilla auttaa joukkuetta”


Juvonen on Welhojen kasvatti, joka palaa seuraan kolmen vuoden tauon jälkeen. Kuva: Sandro Schmuki

Welhojen päävalmentaja Simo Leppänen on tyytyväinen, että Juvonen valitsi Kuopion ja Welhot:

”Eetu on nuori ja lupaava pelaaja, jolla on potentiaalia nousta isoksi tähdeksi. Viime kaudet ovat tosiaan olleet loukkaantumisten takia rikkonaisia, mutta toivottavasti ne ovat nyt takanapäin ja hän pääsee lähtemään puhtaalta pöydältä kohti kirkasta tulevaisuutta joukkueen kanssa. Eetu on pelannut usein sentterin tontilla, joten saamme myös lisää vaihtoehtoja ja monipuolisuutta hyökkäyspäähämme.”

Tulevaa kautta Juvonen odottaa innolla ja uskoo, että joukkueella on paljon potentiaalia nousta sijoja ylös sarjataulukossa:

”Tulevan kauden osalta odotan itseltäni mahdollisimman ehjää kautta sekä henkilökohtaista läpimurtoa. Haluan auttaa joukkuetta omilla vahvuuksillani, jotka ovat pallollisessa pelissä ja hyökkäyspäässä. Joukkueelta odotan pelillisten asioiden viemistä eteenpäin ja kehittymistä joukkueena, joka näkyisi ajanmyötä myös sarjataulukossa.”


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset