Uuden ilmeen ja logouudistuksen myötä Welhot on aukaisseet nyt myös verkkokaupan! Linkki ostoksille löytyy tämän artikkelin bannerista ja kotisivujen kohdasta "ETUSIVU" ja "VERKKOKAUPPA".

Aiempina syksyinä hittituotteina olleet Welhot tupsupipo ja kaulaliina saa kätevästi pakettina yhteishintaan 34,99€! Käy tutustumassa fanituotteisiin ja laita paketti tilaukseen. Ensimmäinen toimituspäivämme on torstaina 24.9, joten tilaamalla ennen kyseistä päivää ole mukana ensimmäisessä toimituksessa!

Yli 50€ tilauksiin kaupan päälle Welhot tupsupipo (arvo 19,99€)! Ilmoita tilauksen viestissä haluatko pipon logolla vai ilman logoa.

Ostokset maksetaan tilauksen yhteydessä. Kun haluat toimituksen ostamallesi tilaukselle, tulee ostaa myös toimituskulu (5,9€). Toimituskulun löydät tuoteryhmästä "Toimituskulut". Lisää tuote ostoskoriin. Toimituksen voit noutaa lähimmältä R-kioskiltasi. Yhteen pakettiin mahtuu tavaraa 5kg verran. Saat tekstiviestin, kun voit noutaa paketin. Muualle kuin Suomeen tilatessa ota ensin yhteyttä info@welhot.fi

Muussa tapauksessa tilaus tulee noutaa toimistoltamme (Haapaniementie 17, 70620 KUOPIO, avoinna sopimuksen mukaan). Ota yhteys info@welhot.fi tai Erik Rönkä, 050 3387 456 (arkisin klo 9-16).

 

 

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset