Sunnuntaina Lippumäkeen saapuu vieraaksi Divarin kuudentena oleva Limingan Niittomiehet. Vieraat ovat saalistaneet pisteitä tasaisen varmasti ja sijaitsevat turvallisesti playoff rajan yläpuolella. Welhoilla on vielä paljon tehtävänään sarjapaikan pitämiseksi, mutta viime viikon sunnuntaina Lippumäessä vieraana ollut Hawks oli hyvin lähellä kaatua. Lopulta pisteet matkasivat rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen Helsinkiin.

Tällä hetkellä loukkaantumisesta kärsivän Erno Sivulan mielestä viime sunnuntaina erinomainen puolustus- ja maalivahtipeli tarjosi mahdollisuuksia voittoon. Sen sijaan hyökkäyksessä ja maalipaikoille pääsemisessä on vielä petrattavaa. ”Toivon että vuoden viimeisessä ottelussa nähdään vuoden rohkein Welhojoukko. Emme olleet kauden avauspelissä Limingassa valmiita Niittomiesten korkeaan prässiin, mutta pelimme on kehittynyt kauden edetessä ja luulen että sunnuntaina Lippumäen uumenissa yleisölle tarjotaan vauhdikas ja viihdyttävä ottelu, jossa riittää tapahtumia joka puolella kenttää”, Sivula kommentoi tulevan sunnuntain kotiottelusta. Hän on toivottavasti vuodenvaihteen jälkeen taas mukana kamppailemassa peliajasta.

Sivula toivottaa kannattajat tervetulleiksi sunnuntain kotiotteluun: ”Welhot tarvitsevat kaiken tuen kotiyleisöltä, jotta pystymme haastamaan sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvat Niittomiehet. Yleisön kannustus auttaa pelaajia hurmoksellisen pelivireen löytämisessä. Toivottavasti sunnuntaina Lippumäen tiiviissä hallissa on tunnelma korkealla ja nuoret Welhot tarjoilevat faneille herkkua.”

Sunnuntai 19.12. klo 16:00 Welhot-LNM, Lippumäen liikuntahalli

Liput ennakkoon: www.tiketti.fi/welhot
Liput portilta:
Aikuiset: 12€
Aikuiset S-etukortti 10€
Ale-ryhmät (opiskelijat, eläkeläiset) 8€
Lapset (7-17v) 5€
Alle 7v veloituksetta
Portit aukaistaan klo 15:30.

Osoite: Petosentie 8

ℹ️ Ottelutapahtumassa on käytössä koronapassi. Lisätiedot nettisivuiltamme
https://www.welhot.fi/uutiset/koronapassi-kayttoon-welhojen-tapahtumissa

Tapahtumassa myös Welhot-kuvauspiste, jossa voit käydä ilmaiseksi kuvauttamassa itsesi ja kaveriporukkasi ammattivalokuvaajan toimesta klo 15:30-16 välillä. Valokuvat julkaistaan Welhojen kuvapankkiin ja ovat ladattavissa sieltä.
 


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset