Tänään Welhot saa Kuopio-halliin vieraakseen SaiPan Lappeenrannasta. Pisteputkessa olevalle kotijoukkueelle ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä voittamalla ottelun heillä olisi matkaa ensimmäisellä karsintapaikalla oleviin Pirkkoihin matkaa vain neljä pistettä.

Viime viikon sunnuntaina Welhot otti vapauttavan voiton karsijan paikalla olevasta Rangersista. Sitä edellisenä päivänä ÅIF:ia vastaan voitto lipesi seitsemän viimeisen minuutin aikana, kun sipoolaiset tulivat tasoihin kolmen maalin takaa-ajoasemasta ja voittivat pelin jatkoajalla. Joukkue on sarjataulukossa yhä viimeisellä sijalla, mutta viime otteluissaan he ovat tehneet selkeää tason nostoa, joka antaa hyviä toiveita loppukautta ajatellen.

Myös SaiPa on menestynyt viime otteluissaan. Viime lauantaina Soittorasia kaatui kotiottelussa lukemin 8-3. Sarjataulukossa he löytyvät play-off kastin alemmasta päästä.

Lauantain perutun ottelun vuoksi Welhoilla ei ole rasitusta ottelukiireistä. SaiPa sen sijaan pelaa lauantaina Limingassa, joten kilometrit ja edellispäivän ottelu tulevat varmasti painamaan jaloissa. Luotetaan siihen, että Welhot hyökkää väsytettyä SaiPaa vastaan ja menestyksekästä vuotta 2022 jatketaan pisteiden merkeissä!
Ottelu pelataan tyhjille katsomoille. Katso ottelu livenä osoitteesta https://solidsport.com/welhot

 

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset