Welhot ja Soittorasia Tampereelta ottavat toisistaan mittaa lauantain Divarikierroksella Kuopio-hallissa. Ottelussa pelataan tuplapanoksin, sillä voittaja saa sarjapisteiden lisäksi jatkopaikan Suomen Cupissa.

Toistaiseksi Welhojen saldo näyttää pisteiden osalta nollaa. Tälle kaudelle Divariin noussut Soittorasia on viidestä ottelusta ottanut suoran voiton ja jatkoaikavoiton. Mukaan mahtuu myös vakuuttava vierasvoitto sarjan kärkikahinoissa olevasta FBC Turusta. Maaliverkotkin ovat heiluneet keskimäärin lähes 6 kertaa ottelua kohden. Omissa taas on soinut keskimäärin hieman yli 7 kertaa jokaisessa ottelussa. Welhoilla vastaavat lukemat ovat kolmesta ottelusta keskimäärin hiukan yli 2 tehtyä maalia ottelua kohden ja päästettyjä maaleja lähes kahdeksan ottelua kohden.

Joukkueiden välisiä virallisia kohtaamisia ei ainakaan lähihistoriasta löydy, mutta täysin tuntemattomia seurat eivät toisilleen ole: ”Meidän kapteeni Sivulan Erno on pelannut Soittorasian edustusjoukkueessa ennen Kuopioon siirtymistään. Valitettavasti Erno toipuu vielä loukkaantumisesta eikä pääse kentälle tuttuja haastamaan. Muutama hyvä kaveri on siellä itsellänikin. Tämä ei kuitenkaan vaikuta meihin millään tavalla, vaan yritetään valmistautua yhtä laadukkaasti ja hyvin kuin kaikkiin muihinkin peleihin. Tietysti valmentajana on ehkä hiukan enemmän innoissaan kuin normaalisti, kun on tuttuja vastassa”, päävalmentaja Simo Leppänen kommentoi.

Welhot joutui huilaamaan kolmen ottelun ajan koronakaranteenien takia, mutta tämä ei Leppästä lannista: ”Pelien takia tätä tehdään ja niitä odotetaan kuin nousevaa kuuta. Sekä pelaajien että valmennuksen osalta. Päästään taas mittaamaan missä mennään! Olemme oppineet, että Divari on erittäin kova sarja ja siellä ei saa mitään ilmaiseksi. Jos haluat voittaa ja hankkia pisteitä niin niitä ei keskinkertaisilla esityksillä tipu varmasti. Tiedostetaan nyt myös, että pystytään joukkueena onnistuessa voittamaan kenet tahansa. Mahtava tapahtuma ja ottelu tulossa jo kokonaisuudessaan, kun vielä pelataan tuplapanoksin. Molemmat joukkueet haluavat varmasti todistaa suurelle yleisölle, että kuuluvat Divariin. Soittorasia ja Welhot on näet monissa arvioissa arvioitu Divarin häntäpään joukkueiksi. Nyt on aika näyttää kaapin paikka!”


Liput ennakkoon: www.tiketti.fi/welhot
Liput portilta:
Aikuiset: 12€
Aikuiset S-etukortti 10€
Ale-ryhmät (opiskelijat, eläkeläiset) 8€
Lapset (7-17v) 5€
Alle 7v veloituksetta


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset