Welhojen bussin nokka suuntaa jälleen kerran kohti Tamperetta. Tällä kertaa pelipaikkana Rahola ja isäntäjoukkueena Nokian KrP. Viime kauden vierailu Raholassa on unohdettu kuopiolaisten keskuudessa täysin. Tuolloin kotijoukkue mätti taululle lukemat 16-5 ja voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Suurimman osan maaleista KrP tehtaili viiden minuutin ylivoiman aikana. Menneet ovat menneitä ja tänään on kaikki auki!

Tämän kauden ja uudistetun F-liigan Näätälaumana tunnettu kotijoukkue aloitti voittoisasti viime viikonloppuna, kun se kävi hakemassa kolme pistettä Oulusta 4-6 vierasvoitolla. Welhojen pistetili ei ensimmäisessä ottelussa vielä auennut, kun Tampereen vierailu päättyi kotijoukkue Classicin 7-5 voittoon.

Kotijoukkue KrP:n miehistö ei ole viime kaudesta juuri miksikään muuttunut. Pitkäaikainen kapteeni Matti Koskela jätti pelikentät ja samalla iso osa johtajuutta poistua joukkueen sisältä. Tämä tarkoittaa sitä, että muiden johtavien pelaajien täytyy ottaa tulevalla sesongilla suurempaan roolia sekä kopissa että kentän puolella. Tulopuolella nokialaisten haaviin tarttui kuluvan siirtokesän suurin vonkale, kun Nico Jonaeson siirtyi Steelersin paidasta näätälaumaan. Jonaeson kuuluu ehdottomasti sarjan viekkaimpien ja vaarallisimpien hyökkääjien joukkoon ja tulee muodostamaan tällä kaudella Henri Johanssonin kanssa pelottavan kovan tutkaparin. Yleisesti KrP on pirteää hyökkäysvoittoista salibandyä pelaava joukkue, josta löytyy ratkaisuvoimaa laajalta rintamalta. Welhot pääsee jälleen tosissaan mittaamaan oman puolustuspelinsä tasoa.

Taikurit ovat valmistautuneet päivän kamppailuun purkamalla Classic-pelin ja harjoittelemalla kuluneen viikon kaikessa suhteessa laadukkaasti. Vaikka esitys Tampereella Classicia oli joukkueelta hieno niin pistetiliä se ei kartuttanut ja nälkää joukkueelle tuli entistä enemmän. Peli kehittyy koko ajan ja joukkue haluaa näyttää kaikille, että se taistelee viimeiseen asti pisteistä, oli vastassa sitten kuka tahansa. Terveystilanne joukkueessa on hyvä ja mukaan rosteriin hyppää ensimmäisen pelin kokonaan huilannut Mika Rissanen. 

Odotettavissa on varmasti tunteikas vääntö, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita tule puuttumaan! Saa nähdä kummalla kantti kestää paremmin Raholan hornankattilassa. Se on ainakin varmaan, että Welhot eivät anna yhtään periksi ja kotijoukkue joutuu tekemään kaikkensa, jos haluaa voitosta taistella.

Hyppää Welhojen matkaan Instagramissa:

https://www.instagram.com/welhot/

Voit myös tukea Welhoja ostamalla kausikortin:

https://www.seat4.me/kausikortit/sb-welhot


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset