Naisten edustusjoukkue saa merkittävän vahvistuksen Tanja Kamaja-Miskalan liittyessä joukkueen vahvuuteen managerin roolissa. Welhot on Tanjalle entuudestaan tuttu ympäristö niin pelaajana kuin seuran hallituksessa toimimisenkin tasolla. Laaja-alaisempaa näkemystä salibandyyn Tanja on kerryttänyt myös Salibandyliiton kilpailuvaliokunnan jäsenenä sekä erotuomarina. 

Millaisin fiiliksin ja odotuksin hyppäät F-liigajoukkueen mukaan?

"Olen ollut nyt jonkin aikaa täysin poissa lajin parista, joskin olen toki seurannut sivusta Welhojen naisten hienoa nousujohteista taivalta kohti liigaa, ja viimeisiä vuosia F-liigassa! Kun minua kysyttiin GM:n rooliin, olin todella iloinen, että voisin palata antamaan oman panokseni lajin pariin. Monelta muulta osin Welhottarien tilanne on todella hyvällä mallilla, mutta tekijöitä ei ole koskaan liikaa. Tarkan harkinnan jälkeen lupauduin tehtävään, sillä uskon että minulla on siihen paljon annettavaa. Kokemusta minulta löytyy lajista monelta kantilta ja nyt hienoisen hiljaiselon jälkeen varmasti myös uutta perspektiiviä ja paloa tekemiseen." 

"Tavoitteeni on löytää vielä lisää innokkaita tekijöitä lajin pariin, sillä taustavoimia ei ikinä ole liikaa. Ideaali tilanne olisi, että pelaajat ja valmentajat saisivat täyden työrauhan omaan tekemiseen, ja me muut toimihenkilöt hoitaisimme muut asiat. Sitä kohti pyrimme.”

TULE SINÄKIN MUKAAN!
Welhottaret järjestää tiistaina 15.2.2022 klo 18:00 Kuopio-hallin kokoustila 1:ssä avoimen infotilaisuuden joukkueen taustaryhmän nykyisille ja uusille toimijoille.
Jos sinua kiinnostaa olla mukana rakentamassa yhteistä liigamatkaamme, tule mukaan kuulemaan erilaisista taustatehtävistä. Mukaan on mahdollista tulla käytössä olevalla aikaresurssilla. Tarjoamme koulutuksen kaikkiin tehtäviin. 

Welhottarien leiriin on uppeeta kuulua – Tule Mukaan!

 


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset