Johtuen korona-epidemiasta kotiotteluissa on käytössä erityisjärjestelyt, joilla pyrimme varmistamaan niin yleisön, pelaajien kuin järjestäjien turvallisuuden ja terveyden. Erityisjärjestelyiden myötä joudumme rajoittamaan yleisökapasiteettimme tällä hetkellä 500 katsojaan. Kapasiteetin rajaaminen voi tarkoittaa sitä, että kotiottelumme voivat olla loppuunmyytyjä.

Jotta pystymme varmistamaan kausikorttilaistemme sisäänpääsyn kotiotteluihimme, ja toisaalta palvelemaan myös muuta yleisöämme, otamme käyttöön uuden lipunmyyntikumppanimme TIKETTI:n kanssa seuraavanlaisen toimintatavan;

LIPUNMYYNNIN 1.VAIHE
Kausikorttilaisilla on mahdollisuus varata itselleen lippu otteluun määräaikaan mennessä. Määräaika on lähtökohtaisesti n. 7vrk ennen ottelutapahtumaa. Lipun varaaminen on kausikorttilaiselle maksutonta. Mikäli kausikorttilainen ei varaa lippua määräaikaan mennessä, vapautuu lippu yleiseen myyntiin.

Pääsyliput varataan TIKETTI:n verkkokaupasta. Ohje lipun varaamiseksi toimitetaan kausikorttilaisille erillisellä viestillä tämän viikon aikana. Edellä mainittu rajoitettu varausaika 30.9. kotiotteluun ilmoitetaan ohjeen yhteydessä.

LIPUNMYYNNIN 2.VAIHE
Edellisessä kohdassa mainitun määräajan jälkeen kaikki vapaana olevat liput myydään yleisessä myynnissä. Mikäli kausikorttilainen on hankkimassa lippuaan vasta tässä vaiheessa, tulee se ostaa yleisestä myynnistä.

OTTELUUN SAAPUMINEN
Otteluun saavuttaessa kausikorttilaisen tulee esittää TIKETTIN:n verkkokaupasta hankittu ottelukohtainen lippu. Pelkkä fyysinen kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn maksutta.

KAUSIKORTTIEN TOIMITUS
Aloitamme fyysisten kausikorttien toimituksen tämän viikon aikana. 
--
 
Pahoittelemme edellä mainitusta järjestelyistä kausikorttilaisillemme aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Tervetuloa kotiotteluihimme!
 
LISÄTIEDOT:
info@welhot.fi


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset