Welhojen tavoitteena on tarjota jokaiselle kiinnostuneelle mahdollisuus salibandyn harrastamiseen itselleen sopivalla tasolla. Näitä mahdollisuuksia pyrimme luomaan parhaamme mukaan olemassa olevien resurssiemme puitteissa. Tarjoamaamme kuuluvat aikuisten ja lasten kilpajoukkuetoiminta, erilaiset kerho- ja harrasteryhmät sekä salibandytapahtumat. Seuran viikottaisessa toiminnassa on mukana yli 700 harrastajaa. 

KERHOTOIMINNAN keskeisenä tavoitteena on positiivisten liikuntakokemusten synnyttäminen, liikunnallisten taitojen sekä salibandyn alkeiden oppiminen harjoitellen ja pelaillen kerran viikossa. Kerhotoiminta soveltuu etenkin lapsille, joille ei ole lajista aiempaa kokemusta, tai lapsille, jotka haluavat harrastaa salibandya liikunnan ilosta. 

KILPAJOUKKUETOIMINTAA suosittelemme puolestaan lapsille, joilla on kiinnostusta salibandyyn enemmän kuin kerran viikossa. Kilpajoukkueet tarjoavat ikäluokasta riippuen 2-4 harjoitusta viikossa, jonka lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton alaiseen kilpasarjaan. Kilpajoukkueita on tarjolla 2015-syntyneistä alkaen. 

Ilmoita kiinnostus oheisella lomakkeella, ja me etsimme sinulle oikean ryhmän:
https://forms.gle/aev9GNhhJo67dEZq6

Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset