Welhot hakee vahvistuksia tapahtumajärjestelyhin kaudelle 2020-2021. Tapahtumien järjestelytiimissä pääset näkemään ja kokemaan mm. Miesten ja Naisten F-liigojen ottelutapahtumat aitiopaikalta, ja kurkistamaan myös tapahtumien kulissien taakse. Vapaaehtoisia tarvitaan seuraavan kerran lauantaina 8.8.2020 järjestettävään Kuopion SunSäbä 2020 -turnaukseen. Tapahtumien järjestäminen on tiimityötä jossa jokaisen panos on kullanarvoinen.
 

Kuvassa Bellanrannan katusählykenttä, jolla pelataan Kuopion SunSäbä 2020 -turnaus.
 
Mukaan pääsee matalalla kynnyksellä, sillä vapaaehtoiset perehdytetään tehtäviin. Järjestelytiimiin ovat siis tervetulleita niin seuran jäsenet kuin kaikki muutkin. Tapahtumassa mukana olo on mukavaa yhdessä tekemistä, jossa pääsee esimerkiksi verkostoitumaan ja keräämään kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Joukossa on paljon tehtäviä, jotka eivät vaadi erityistä osaamista - kiinnostus ja innostus, sekä mahdollisuus tulla mukaan riittää. Osassa tehtävissä myös riittävä osaaminen tai luvat voivat olla suositeltavia - tällaisia ovat esimerkiksi järjestyksenvalvontatehtävät, joihin osallistuvilla tulisi lähtökohtaisesti olla voimassa järjestyksenvalvojakortti, vaikkakin osa järjestyksenvalvojista voi olla myös tilapäisellä luvalla toimivia.
 
Tapahtumiin tarvitaan tekijöitä monenlaisiin tehtäviin mm. rakentamiseen ja purkamiseen, järjestyksenvalvojiksi, EA-päivystäjiksi, toimitsijoiksi, lipunmyyjiksi, kahviomyyjiksi, kuuluttajaksi, DJ:ksi, videokuvaajiksi, valokuvaajiksi sekä sisällön suunnitteluun ja toteuttamiseen.
 
Talkoolaisen "työpäivä" kestää pääsääntöisesti n. 3-5h tehtävästä riippuen. Esimerkiksi liigaottelutapahtuman rakentaminen aloitetaan kaksi tuntia ennen varsinaisen ottelun alkua. Ottelun kesto on noin kaksi tuntia. Purkamiseen menee noin tunti.
 
Tuo oma panoksesi tapahtumien järjestämiseen ja kehittämiseen! Ilmoittaudu mukaan:
 

 
Lisätiedot:
 
Panu Lappi / SB Welhot ry
toiminnanjohtaja
050-5711338
panu.lappi@welhot.fi

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset