Welhottarien matka kohti yhteisiä tavoitteita ja unelmia jatkuu myös tulevalla kaudella. Haluaisitko olla osa tätä tarinaa?

Järjestämme tiistaina 15.2.2022 klo 18:00 avoimen infotilaisuuden joukkueen taustaryhmän nykyisille ja mahdollisille uusille toimijoille. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua läsnä Kuopio-hallin kokoustila 1:ssä, tai etäyhteydellä.

Mikäli olet kiinnostunut olemaan osa yhteisöämme, tule mukaan kuulemaan erilaisista taustatehtävistä. Haemme osaajia esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin, viestintään, ottelutapahtumien järjestelyihin (toimitsijat, järjestyksenvalvojat, ensiapupäivystäjät, lipun- ja kahviomyyjät, videokuvaajat sekä ottelulähetyksen ohjaajat, valokuvaajat jne.), sekä vaikkapa fysioterapia- ja hierontapalveluihin.

Mukaan on mahdollista tulla käytössä olevalla aikaresurssilla. Pienikin apu on meille suuri apu. Tarjoamme myös koulutuksen kaikkiin talkootehtäviin.
Toivomme etukäteisilmoittautumista infotilaisuuteen tarjoiluiden riittävyyden varmistamiseksi, sekä mahdollisen etäyhteyden luomiseksi. Ilmoittautuminen ei ole kuitenkaan pakollinen, joten voit tulla paikalle myös ilman sitä.

Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä:

https://forms.gle/oe3ykQz8djyAuAYn6

Lämpimästi tervetuloa mukaan osaksi yhteisöämme!
--
Salibandyterveisin
Tanja Kamaja-Miskala
manageri


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset