Tätä keskiviikkoa on odotettu pitkään. F-liigan historian ensimmäinen ottelu Kuopio-hallilla pelataan tänään ja vieraaksi saapuu rakas kilpakumppani Happee Jyväskylästä. Viime kaudella nämä joukkueet pelasivat kaksi erittäin tasaista ja kiihkeää kamppailua, jotka molemmat päättyivät jyväskyläläisten voittoon rangaistuslaukauskilpailujen jälkeen. Welhoilla on siis runsaasti kalavelkoja makseltavanaan!

Happee on aloittanut uuden F-liigan yhdellä tappiolla ja yhdellä voitolla. Avausottelussa Indians kävi hakemassa Hirviteatterista pisteet Espooseen lukemin 4-8. Toiseen otteluun Happee-ryhmä tuli selvästi sisuuntuneena sekä voitontahtoisempana ja tämä taistelu Vantaalla EräViikinkien vieraana päättyikin vierailijoiden suvereeniin 2-9 voittoon.

Jyväskyläläisten leirissä on kevään ja kesän aikana tapahtunut merkittävää liikehdintää sekä meno- että tulopuolella. Valmennusvastuu siirtyi Mikko Lehdolta Tero Kotilaiselle. Nimekkäimpinä lähtijöinä mainittakoon Jami Manninen (Sveitsi), Juha Rautiainen (Sveitsi), Jalo Kouvonen (KrP), Tuomas Rautiainen (O2) ja Johannes Jokinen (O2). Näitä lähtijöitä on todella vaikea paikata, mutta tulopuolelta löytyy myös erittäin mielenkiintoisia nimiä, jotka näyttävät, että oliko siirtokesä Happeen osalta negatiivinen vai positiivinen. Uusina vahvistuksina hirvipaidassa nähdään muun muassa paluumuuttajat Jonne Junkkarinen (Sveitsi) ja Panu Kotilainen (Tsekki) sekä uudet tuttavuudet Roni Laasonen (EräViikingit) ja Silvian Bollinger (Sveitsi). Näiden siirtojen osalta Happeella on supertähti Peter Kotilaisen johtamana kasassa erittäin mielenkiintoinen joukkue, joka tulee varmasti haastamaan kärkijoukkueet tosissaan. Joukkueen alakerrasta ei voi jättää mainitsematta entistä Welhot-taituria, Iiro Lankista.

Welhoille Happeen kohtaaminen on jälleen maukas ja iso haaste, jota joukkue odottaa todella innokkaasti. Vaikka kausi on lähtenyt kuopiolaisten osalta kahdella tappiolla liikkeelle niin on joukkueen sekä yksilöiden pelaamisessa näkynyt selkeästi kehitystä ja pistetili halutaankin avata mahdollisimman nopeasti. Ensimmäiset ottelut ovat näyttäneet, että Welhoille ei ihan helposti maalia pysty tekemään ja viimeisenä lukkona Roni Tuononen on vartioinut maaliaan huikeilla otteilla. Näihin tukipilareihin on myös helppo tänään nojautua ja lähteä kehittämään pallollista työskentelyä, jonka päätteeksi laitetaan vielä peliväline maaliin paremmalla prosentilla kuin aiemmissa kamppailuissa. Terveystilanne joukkueessa on hyvä ja KrP-pelissä jalkaansa huilauttanut Miska Ojala palaa myös jälleen kokoonpanoon. 

Huikea ilta tulossa! Nyt jos koskaan kannattaa saapua Tylypahkaan kannustamaan Welhoja kauden ensimmäiseen voittoon! Muistetaan kuitenkin noudattaa paikan päällä määräyksiä ja ohjeistuksia, jotta saadaan nauttia salibandyviihteessä turvallisin mielin!

 

Hyppää Welhojen matkaan Instagramissa:

https://www.instagram.com/welhot/

Voit myös tukea Welhoja ostamalla kausikortin:

https://www.seat4.me/kausikortit/sb-welhot

 


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset