Keskiviikkoiltana Kuopio-halliin vieraaksi saapuu Josba Joensuusta.

Welhot jätti häntäpaikan perjantain voitokkaan Sipoon vierailun jälkeen (4–7) , mutta lauantaina Rangers meni menojaan (9–2). Welhojen paras pistemies on viime perjantaina toistuvasti maaleja tehtaillut Veeti Koivisto. Tätä kaveria kannattaa seurata! Hän löytyy todennäköisesti hyökkäämässä 1.kentällisen vasemmassa laidassa.

Kuluvalla Divarin kaudella Josba on suoriutunut Welhoja paremmin, sillä joukkue on sarjataulukossa kolmantena. Joukkueen tehokkaimpina pistemiehinä ovat esiintyneet Fetja Naakka ja Lauri Piironen. Naakka on keskiviikkona mahdollisesti 1.kentällisen oikeassa laidassa hyökkäämässä ja Piironen 2.kentällisen vasemmassa laidassa samoissa puuhissa.

Molemmat joukkueet pelasivat viikonloppuna kaksi vierasottelua, mutta Welhoilla on päivän lepoetu. Josban ottelut sijoittuivat lauantaille ja sunnuntaille, kun taas Welhot lopetti urakkansa jo hyvissä ajoin lauantaina. Josballa ei ole vieraissa kulkenut yhtä hyvin kuin kotona, sillä tilillä on tappiot FBC Turulle ja Rangersille, 3–1 voitto Kooveesta ja jatkoaikavoitto Hawksista.

Welhojen Veeti Koivisto kommentoi, ettei paikalliskamppailua tarvitse sen enempää jännittää: ”Tässä vaiheessa kun ei ole vielä ihan liikaa pisteitä kerennyt joukkueen pottiin kertymään, niin mitään erityistä latautumisen kanssa ei pitäisi olla kun jokaisessa pelissä on kolme pistettä tarjolla. Lähdetään siitä, että se klassinen Itä-Suomen herruus tulisi tänne Kuopioon!” Myöskin viikonlopun maitohapot on hänen mukaansa karisteltu: ”Nyt on taas huippu homma päästä pelaamaan näinkin nopeasti kotiottelussa! Missään nimessä ei ala painamaan, vaan täysin päinvastoin. Pelaamisen takia tätä hommaa tehdään, niin nautitaan nyt ehdottomasti!” Henkilökohtaisista tavoitteista hän kertoo, että tärkeintä on voittaa ja kaikki sen päälle on plussaa: ”Kyllä tuota nyt uskaltaa ainakin yhen peiton ja pari takakarvia luvata. Napatkaahan kaverit matkaan ja tulkaa porukalla seuraamaan peliä! Niin kuin viikonloppu osoitti, niin tässä sarjassa kuka vaan voi voittaa kene tahansa. Hallille tarvitaan jokainen teistä. Nähdään!”

Ke 3.11 klo 18:30 Welhot-Josba, Miesten Divari, Kuopio-halli
Liput ennakkoon TÄSTÄ
Liput portilta:
Aikuiset: 12€
Aikuiset S-etukortti 10€
Ale-ryhmät (opiskelijat, eläkeläiset) 8€
Lapset (7-17v) 5€
Alle 7v veloituksetta

Portit aukaistaan klo 18:00.
Jos et pääse paikan päälle, niin maksullinen lähetys livenä Solidsportista

Veeti Koivisto #82
 
 


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset