Welhot kartoittaa mahdollisuuksia osallistua kaudella 2022/2023 valtakunnalliseen tyttöjen T21-sarjaan. Joukkueen perustamisen edellytyksiä ovat riittävän pelaajiston, taustaryhmän sekä talouden varmistaminen. Toteutuessaan joukkue monipuolistaa Welhojen tyttöjen pelaajapolkua, tukien myös F-liigajoukkueen toimintaa.

"Valtakunnallisiin sarjoihin ilmoittautumisen kynnys on ollut aiemmin korkealla etenkin taloudellisista syistä. Juniori-ikäiset pelaajamme ovat kuitenkin itse kaivanneet pelaamista oman ikäisiään vastaan aikuisten sarjojen sijaan, joten haluamme tässä kohtaa kartoittaa, olisiko valtakunnalliseen sarjaan osallistuminen mahdollista. Osallistuminen vaatii riittävän pelaajiston, taustaryhmän sekä talouden, joten näiden asioiden selvittäminen on tällä hetkellä käynnissä. Toteutuessaan T21-joukkue täydentäisi seuran tyttöjen pelaajapolkua, ja antaisi tukea omalta osaltaan myös liigajoukkueen toiminnoille", toiminnanjohtaja Panu Lappi avaa tilannetta.

Joukkueen vastuuvalmentajaksi on lupautunut tällä kaudella naisten Akatemia-joukkueen valmentajana toiminut Tommi Auvinen. Valmennustiimiä on tarkoitus täydentää myöhemmin. Valmennustehtävistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Welhojen valmennuspäällikkö Mikko Tiihoseen 050-5486654 tai mikko.tiihonen@welhot.fi.

Joukkueen pelaajisto tulee koostumaan pääsääntöisesti tällä kaudella Welhojen joukkueissa pelanneista pelaajista. Joukkuetta on mahdollista täydentää myös pienellä määrällä rinnakkaisedustuspelaajia. Mahdollisen kiinnostuksen joukkueessa pelaamiseen voi osoittaa sähköpostitse panu.lappi@welhot.fi tai puhelimitse/whatsappilla 050-5711338.

Lisätietoja joukkueen toiminnan suuntaviivoista ja toteutumisesta julkaistaan myöhemmin.


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset