Tänään Welhot matkaa Tampereelle KooVeen vieraaksi. Huomenna palataan Kuopio-halliin, kun SalBa Raumalta saapuu vieraaksi.

Sarjataulukossa Welhot on yhä viimeisenä, mutta otteluita on riittävästi jäljellä sarjassa säilymistä varten. Alimmalla karsintapaikalla olevaan Rangersiin on matkaa 11 pistettä, mutta myös otteluita Welhot ovat pelanneet kolme vähemmän. Ajoittain isojakin valopilkkuja väläytellyt Welhot voi voittamalla molemmat ottelut nousta kamppailuun sarjapaikan uusimisesta. Panoksitta eivät myöskään vastustajat ole. KooVee tiukentaisi voitolla otettaan play-off paikastaan ja SalBa tarvitsee voittoja noustakseen pois karsintapaikalta.

Welhojen hyökkäyksessä pelaavan Santeri Grönforsin mielestä keltamustien tulee viikonloppuna parantaa puolustamisen tiiveyttä ja vetopaikat tulisi hyödyntää paremmin. ”Näitä otteluita ei voiteta kokeilemalla puolesta kentästä ja laidoista”, hän lisää. Viikonloppuna Welhot on lähes pakkovoittojen edessä: ”Kevät ja kovenevat panokset sytyttävät joukkueen tekemään tähän asti parhaat suorituksensa”, Grönfors kertoo. Myös sairastupa on tyhjentynyt, joten jalkeilla tulee olemaan laaja rosteri. Grönfors toivottaa katsojat tervetulleeksi sunnuntain otteluun: ”Hienoa päästä taas yleisön eteen kahden kuukauden tauon jälkeen. Viikonloppuna esitetään kauden tähän asti suurimmat taikatemput!”

TÄNÄÄN: KooVee-Welhot klo 15:30, Tampere:
www.solidsport.com/welhot-miehet

HUOMENNA: Welhot-SalBa klo 18:00, Kuopio-Halli

Liput sunnuntain otteluun ovat jo myynnissä osoitteessa
www.tiketti.fi/welhot
Lippuja myydään myös ovelta.
Mikäli et pääse paikalle niin, Solidsport näyttää ottelun suorana lähetyksenä!


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset