Salibandyseura Welhot etsii uusia kerho-ohjaajia salibandykerhojen vetäjiksi.

Etsimme innokkaita kerho-ohjaajia vastaamaan salibandykerhojen vetämisestä 5-12 vuotiaille. Kerhotoiminta alkaa syyskuussa 2022 ja kausi jatkuu toukokuuhun 2023 asti. Toivomme ohjaajien sitoutuvan ohjaustehtäviin koko kauden ajaksi. 

Kerho-ohjaajan tehtäviin kuuluu ryhmän harjoitusten suunnittelu ja vetäminen, junnuliigojen vetäminen sekä yhteydenpito harrastajien vanhempiin. Ohjaajaksi voi ryhtyä yhteen tai useampaan kerhoryhmään, jolloin harjoituksia on 1-4 kertaa viikossa arki-iltaisin. Yhdet harjoitukset kestävät 60 min. Kerhoja järjestetään Etelä-Kuopion alueella Pirtin ja Aurinkorinteen kouluilla, keskustan aluella Minna Canthin koululla ja Pohjois-Kuopion alueella Puijonsarven koululla. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen tehtäväksi. Työssä saa hyvää ohjauskokemusta ja ohjaajat pääsevät kehittämään vuorovaikutustaitojaan.

Kerho-ohjaajalta toivotaan
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • osaamista/kokemusta lasten kanssa toimimisesta
  • vastuullisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta
  • iloista mieltä ja halua innostaa lapsia liikkumaan
  • vähintään 15 vuoden ikää.
Lisäksi eduksi katsotaan kokemus salibandyn pelaamisesta sekä aiempi ohjauskokemus. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja hyvä tekemisen meininki.

Uudet ohjaajat saavat koulutuksen ja tukea ohjaustehtäviin. Kerho-ohjaamiseen valmistava Säbäkipinä-koulutus järjestetään ke 31.8. klo 17:00-21:00 Kuopiohallilla.

Palkka: 10€/tunti.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote 6§2mom.

Täytä hakulomake 26.8.2022 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja:
Mikko Tiihonen 
mikko.tiihonen@welhot.fi
050 548 6654

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset