Tulevana viikonloppuna Welhojen miesten edustusjoukkue lähtee vieraspelimatkalle etelään. Perjantaina 29.10. joukkue kohtaa Sipoon Areenalla ÅIF:n klo 19 alkavassa ottelussa. Lauantaina 30.10. pelataan Kirkkonummen väestösuojassa, kun Welhoja isännöi Rangers.

Tällä hetkellä neljän ottelun jälkeen Welhot hakee yhä avauspisteitään. Keskimäärin ottelussa joukkue on tehnyt hiukan alle 3 maalia ja päästänyt vähän alle kahdeksan.

ÅIF löytyy kahdeksalla pisteellään Divarin sarjataulukosta sijalta 10. Vastaavat maalintekoluvut heillä ovat vähän yli neljä tehtyä ja lähes viisi päästettyä. Peräti neljä heidän otteluistaan on jatkunut varsinaisen peliajan yli. Toisaalta myös ainoastaan yhden näistä he ovat onnistuneet voittamaan.

Rangers löytyy sarjataulukosta Welhoja sijan ylempää ja on seitsemästä pelistä saavuttanut yhden jatkoaikavoiton. Keskimäärin ottelussa maaleja on tehty vähän yli kolme ja päästetty lähes kuusi. Tilastojen mukaan odotettavissa on tasainen kamppailu!

Welhojen Eetu Juvonen kommentoi tulevaa viikonloppua:
”Alkukausi on opettanut koko joukkueelle sen, mitä pärjääminen divari tasolla vaatii ja mitä sen eteen tulee tehdä arjessa ja jokaisissa harjoituksissa. Koko joukkue lähtee innokkailla fiiliksillä lyhyen tauon jälkeen kohti tuplapeli viikonloppua, kun olemme päässeet viemään omaa tekemistä eteenpäin, sekä lähdemme taas haastamaan kovia joukkueita.
Joukkueella on ollut kova maalinteon halu harjoituksissa, joka varmasti tulee näkymään seuraavana viikonloppuna, kun päästään heiluttamaan Ingman-areenan sekä Pommarin maaliverkkoja. Suosittelen seuraaman joukkueemme maalinteon nälkää, sekä etenkin Olli Kyllösen viikonlopun otteita, uskoakseni kauden maalitili tulee avautumaan.
Henkilökohtaisesti aioin luoda paljon maalintekopaikkoja, sekä tehdä armottomasti töitä puolustuspäähän, jotta kaverin hyökkäyspelistä tulisi mahdollisimman vaikeaa.”

Katso ottelut suorana Solidsportista:
https://solidsport.com/welhot
Pe 29.10.2021 klo 19:00 ÅIF – Welhot, Sipoon Areena
La 30.10.2021 klo 17:00 Rangers-Welhot, Kirkkonummen Väestönsuoja


Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset