Welhot kutsuu kuopiolaiset liikkumaan!

Welhot kutsuu kuopiolaiset liikkumaan!

Salibandyseura Welhot on loihtinut myös tälle kesälle kaikkien kuopiolaisten käyttöön peliareenan katusählyn pelaamista varten.
 
Tämän kesän uutuutena pelipaikalla on Salibandyliitolta lainaan saatu, kaikkien kuopiolaisten testattavaksi tuotu Multisport- pelialusta.
Tällä alustalla pelattuasi tulet huomaamaan ettei sähly olekaan vain sisälaji, vaan aivan mainiota ajanvietettä kaikenikäisille ja samanhenkisille kauniissa kesäkelissä. 
Kannattaa ehdottomasti lähteä koko perheen voimin testaamaan. Huomioitavaa on, että märällä alustalla pelaaminen ei ole liukkauden takia suositeltavaa.
 
Pelikenttä on syyskuun loppuun asti  kaikkien käytettävissä. Vaikka kenttä on lähtökohtaisesti vapaasti  käytettävissä alueen aukioloaikoina poislukien huoltoajankohdat, on tälle kesälle otettu käyttöön myös varauskalenteri.
Varauskalenterin avulla pelipaikalle toivotaan ohjautuvan samanikäisiä ja pelillisesti samantasoisia pelureita yhteisille pelihetkille.
Varauskalenterin löydät osoitteesta 
https://vello.fi/sbwelhotry/
Pelaamaan voit luonnollisesti mennä myös ilman omaa ajanvarausta, jos kenttä on tyhjä. Mukaasi tarvitset vain oman mailan ja pallon.
 
Pelipaikka sijaitsee Siikarannan Bellanpuistossa Citygolfin ja Matkailukeskus Kuopion Saanan vieressä ja samaan aikaan näköetäisyydellä kaikista muistakin alueen aktiviteettipalveluiden tarjoajista.
 
Welhot kiittää Salibandyliittoa sekä Kuopion kaupunkia toiminnan mahdollistamisesta. Yhteistyössä on voimaa.
 
Welhot toivottaa kaikille isoille ja pienille pelureille mukavia pelihetkiä.
 
Pidä pelaaminen hauskana,  alue siistinä ja muista kanssaihmisten huomioiminen alueella liikkuessasi.
 
Lisätietoja:
Tylypahka Office
info@welhot.fi

 

Jaa uutinen

Viimeisimmät uutiset