Haetaan kerho-ohjaajia

Salibandyseura Welhot etsii kerho-ohjaajia salibandykerhojen ohjaajiksi.

Etsimme innokkaita kerho-ohjaajia vastaamaan salibandykerhojen ohjaamisesta 5-12 vuotiaille. Kerhotoiminta alkaa syyskuussa 2023 (vko 37) ja kausi jatkuu toukokuuhun 2024 (vko 19) asti. Toivomme ohjaajien sitoutuvan ohjaustehtäviin koko kauden ajaksi.

Kerho-ohjaajan tehtäviin kuuluu ryhmän harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen, oman ryhmän ohjaaminen Junnuliiga-turnauksissa, sekä yhteydenpito harrastajien vanhempiin. Ohjaajaksi voi ryhtyä yhteen tai useampaan kerhoryhmään, jolloin harjoituksia on 1-4 kertaa viikossa arki-iltaisin. Yhdet harjoitukset kestävät 60 min. Kerhoja järjestetään Etelä-Kuopion alueella Pirtin, Jynkänlahden, Von Wrightin ja Aurinkorinteen kouluilla, keskustan alueella Minna Canthin koululla, ja Pohjois-Kuopion alueella Puijonsarven koululla. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen tehtäväksi. Työssä saa hyvää ohjauskokemusta ja ohjaajat pääsevät kehittämään vuorovaikutustaitojaan.

Kerho-ohjaajalta toivotaan:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • osaamista/kokemusta lasten kanssa toimimisesta
  • vastuullisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta
  • iloista mieltä ja halua innostaa lapsia liikkumaan
  • vähintään 15 vuoden ikää.

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus salibandyn pelaamisesta sekä aiempi ohjauskokemus. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja hyvä tekemisen meininki.


KOULUTUS:

Uudet ohjaajat saavat koulutuksen ja tukea ohjaustehtäviin. Kerho-ohjaamiseen valmistava Säbäkipinä-koulutus järjestetään ke 6.9. klo 17:00-21:00 Kuopiohallilla.


PALKKAUS:

Toteuman mukaan: 10€ / harjoituskerta + 20€ / Junnuliigan-turnaus

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote 6§2mom.


HAKEMINEN:

Täytä hakulomake tästä linkistä. https://forms.gle/K62m8kLwn6E7h7yq9


LISÄTIEDOT:

Mikko Tiihonen
valmennuspäällikkö
050 548 6654
mikko.tiihonen@welhot.fi